MENU
𝗗𝗲 𝗺𝗼𝗯𝗶𝗲𝗹𝗲 𝗳𝗶𝗲𝘁𝘀𝘄𝗲𝗿𝗸𝗽𝗹𝗮𝗮𝘁𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗬𝗲𝗽𝗹𝘆

Voor Yeply hebben wij de laadruimte van hun Sprinter mogen ombouwen naar een mobiele fietswerkplaats, voorzien van twee werkstations. Dit van oorsprong Fins bedrijf heeft al meerdere Europese landen bereikt. Nu was aan ons de eer om de eerste Nederlandse mobiele fietswerkplaats te mogen inrichten!

De inrichting is ontstaan vanuit het concept van de klant, letterlijk 100% maatwerk. Een combinatie van Aluca kastsystemen, stroom van Victron Energy en vooral veel maatwerk. Dit soort opdrachten zien we graag bij van De Zaag.

Yeply heeft gekozen voor alu-brushed Dibond afwerking voor de wanden, deuren en het plafond. De zwarte hoogglans Dibond platen zijn toegepast als extra afwerking om de Aluca kastsystemen en de materiaalkast tegen het tussenschot. Dit geeft het geheel een strak afgewerkte look.

Met 6 meter Led flatprofiel lampen is de werkplaats uitstekend verlicht. In de wandpanelen van de workstations zijn voor de stroomvoorziening usb aansluitingen verwerkt. Om de werkstations ieder moment van de dag te voorzien van goede verlichting en voldoende stroom, is dit voertuig uitgerust met een nieuwe MultiPlus 500 VA omvormer en 2e accu van Victron Energy.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagens?
Neem contact op met een van onze specialisten via verkoop@vandezaag.nl of 0186-577599

« Terug naar overzicht