MENU
𝗧𝗼𝗲𝗴𝗮𝗻𝗸𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗶𝗱 & 𝗳𝗹𝗲𝘅𝗶𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗲𝗶𝘁 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗛𝗶𝗳𝗹𝗲𝘅 𝗔𝘂𝘁𝗼𝗺𝗮𝘁𝗶𝘀𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝘁𝗲𝗰𝗵𝗻𝗶𝗲𝗸 𝗕.𝗩.

Samen met AWI Design bv hebben we voor Hiflex Automatiseringstechniek B.V. deze Mercedes-Benz Vito voorzien van een inrichting en belettering. Een mooie samenwerking met een heel fraai eindresultaat.

Voor de inrichting van de wagen heeft de klant gekozen voor een ALUCA Dimensions2 ladesysteem welke van buiten het voertuig te openen is. Het materiaal uit de lades is hierdoor snel te pakken en de medewerker kan rechtop staand werken.

Om het ladesysteem hebben we een ombouw gemaakt voor extra bescherming bij het laden van pallets, bovenop is het ruime schap flexibel te gebruiken. In het achterste deel van de laadruimte is rondom vliegtuigrail aangebracht, zodat lading overal gezekerd kan worden. Zo is de laadruimte flexibel te gebruiken en kan alle ladingen veilig vervoerd worden.

AWI design heeft het exterieur van de nieuwe Vito omgetoverd tot een mooi uithangbord voor Hiflex Automatiseringstechniek. Met Awi Design als buren is de samenwerking zeer gemakkelijk, door snel te kunnen schakelen kan de klant eerder op weg met de optimale bedrijfswagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wagenpark?
Plan een afspraak in via 0186577599 of verkoop@vandezaag.nl

« Terug naar overzicht