MENU
𝟮𝟭 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝘃𝗼𝗲𝗿𝘁𝘂𝗶𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 Vis Groep Technische Services

Vis Groep Technische Services is gespecialiseerd in boor-zaagtechniek, brandwerend afdichten, saneren en amoveren. van De Zaag heeft samen met MBDB de opdracht gegund gekregen om voor diverse afdelingen voertuigen te mogen leveren en in te richten.

Er is gekozen voor een robuuste betonplex inrichting op maat om de speciale boren, zagen en machines netjes en veilig op te bergen. Voor extra comfort is er gekozen voor een naar achteren geplaatst tussenschot.

De laadruimte is voorzien van extra verlichting om in de donkere dagen en de vroege ochtend goede verlichting te hebben. Het vocht wordt zo veel als mogelijk buiten de laadruimte gehouden met behulp van de Easy Aero en vloer ventilatie. Om diefstal te voorkomen is er gekozen voor Gatelock sloten op de schuif- en achterdeuren.

Alle voertuigen zijn uitgevoerd met WEBFLEET track en trace, hierdoor zijn de voertuigen uitstekend te volgen. Ideaal voor het optimaliseren van de planning met betrekking tot storingen. Om de klant compleet te ontzorgen heeft van De Zaag ook de belettering geregeld in samenwerking met AWI Design bv .

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagens?
Neem contact op met een van onze specialisten via verkoop@vandezaag.nl of 0186-577599

« Terug naar overzicht