MENU
4x OVD-voertuig voor de veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid

Heeft u ze al gespot, de nieuwe Officier Van Dienst (OVD) voertuigen vallen goed op. Door de afwijkende kleur is het voertuig voor alle hulpverleners snel te identificeren in een crisissituatie.

De wagens zijn ingericht als rijdende dienstkamer, waarbij de voorstoelen omgedraaid kunnen worden naar de centrale tafel. Deze tafel heeft als basis ALUCA systeemkasten met daarop een op maat gemaakt werkblad. Het plexiglas is uitneembaar zodat de locatiekaart eronder geplaatst kan worden. In de kast onder de tafel zit de Victron Energy Multiplus compact en beveiligingen ingebouwd voor de stroomvoorziening, deze kan via walstroom aangesloten worden op een lokaal netwerk. De Eberspacher standkachel zorgt voor verwarming tijdens de koude dagen. Achterin de auto is een ALUCA systeemkast geplaatst met hierin lades en 2 L-Boxxen. In de kast hebben we een uitklapbaar whitebord gemaakt. Hierbij zijn er ook weer voldoende stroompunten binnen handbereik voor het gebruik van laptops en tablets. Daarnaast hebben wij de diverse communicatie componenten aangesloten.

4 betrouwbare en complete OVD voertuigen, wederom een mooi project waarmee we indirect ook een bescheiden bijdrage leveren aan de veiligheid in de regio.

« Terug naar overzicht