MENU
Alles bereikbaar voor Van Vliet Bedrijven Waddinxveen

Een pick-up biedt veel mogelijkheden en een grote laadbak. Zo kun je met je werkuitrusting op ongeveer elke werkplek komen.

Maar hoe maakt je alles makkelijk bereikbaar in die grote hoge laadbak? Een vraag die we vaak krijgen.

Daar hebben we bij van De Zaag de perfecte oplossing voor; een vloerladesysteem. De lades zijn in een ruime verscheidenheid aan maten te krijgen en zogen ervoor dat de lading direct toegankelijk is vanaf de achterkant van het voertuig. Hierbij maken we optimaal gebruikt van de lengte van de laadbak.

Samen met de klant hebben we bij deze Toyota gekozen voor vloerlades van BEKS-systems. Door de simpele opbouw van de ladegeleiding is dit systeem betrouwbaar in gebruik en er is minder materiaal nodig, wat het een lichtgewicht product maakt. De lades zijn ondanks het lage eigen gewicht erg krachtig en kunnen tot maar liefst 100kg per stuk beladen worden.

Boven het ladeblok hebben we een 2e vloer gemonteerd, deze vloer werken we af op de wanden van de laadbak, hierdoor geeft het een uitstekende bescherming tegen vuil, stof en water onder de vloer. De verhoogdeĀ vloer kan dankzij onderliggende constructie zwaar belast worden. Op de vloer is een grote 3mm Cobra anti-slip vloermat geplaatst en aan de flanken van de vloer is aluminium vloerrails ingefreesd. Hiermee kan met behulp van de studfittingen extra lading gezekerd worden voor transport. De cover van de laadklep bood een mooie plek voor extra verlichting.

Zo is de open laadbak van deze pick-up omgebouwd tot een dubbel-laags werkplek voor een hogere efficiƫntie en meer werkplezier.

 

« Terug naar overzicht