MENU
Alles-onder-1-dak voor Installatiebedrijf A. van der Sluis BV

Alles-onder-1-dak voor Installatiebedrijf A. van der Sluis BV

Afgelopen vrijdag heeft Wouter samen met Rene Vogelaar van Iveco Schouten 3 nieuwe Fiat Talento’s afgeleverd in Numansdorp. Melanie Pors nam namens het team van Installatiebedrijf A. van der Sluis de sleutels in ontvangst.

De 3 nieuwe bedrijfswagens heeft van De Zaag voorzien van belettering, beveiliging en complete in- en opbouw.

Deze wagens mogen gezien worden en onze afdeling beletteringen heeft met kwaliteitsmaterialen de huisstijl aangebracht.

Om de buitenkant zo strak mogelijk te houden zijn RVS sidebars en een aluminium gerstekorrel bumperbescherming aangebracht. Om de lading veilig te stellen zijn er GATELOCK beveiligingssloten gemonteerd.

Het aluminium Q-top imperiaal is van het nieuwe open type, bestand tegen grote krachten en toch maar 37kg eigen gewicht. Ook in de laadruimte is gekozen voor duurzaam geproduceerd lichtgewicht aluminium.

De ALUCA kastsystemen zijn volledig naar wens van de installateurs samengesteld, zo kan iedereen op z’n eigen manier werken. De installateurs hebben niet allemaal dezelfde werkzaamheden en uitrusting, dan is het natuurlijk heel prettig als de directie de vrijheid geeft om zelf te kiezen. In 1 van de wagens hebben we een vDZ maatwerk kast geplaatst welke gebruikt kan worden voor het veilig transporteren van gasflessen. Regelmatig is ook een flink deel van de laadvloer nodig en dan staat deze, strak op de wielkast gesneden kast, niet in de weg. In deze wagen is ook gekozen voor een grote ALUCA kast met veel S-Boxxen. Deze ‘’grijpbak 2.0’’ heeft veel ruimte en is zeer efficiënt in gebruik. Voor de andere wagens is o.a. gekozen voor een blok met lades bij de schuifdeur, of op die plek een blok met T-Boxx assortimentskoffers.

 

 

« Terug naar overzicht