MENU
Alles op z’n plek voor Binnenmaas Natuursteen

Alles op z’n plek voor Binnenmaas Natuursteen.

De Renault Master is door van De Zaag voorzien van een maatwerk inrichting en belettering.

Het vervoeren van natuursteen platen vraagt een maatwerk oplossing en die bieden wij graag. De maatwerk kast heeft een schuin front waar de platen op vastgezet kunnen worden en voor het vervoer van grote platen zijn er de aluminium KIM profi ladingstangen. In de nieuwe vloer zijn de vliegtuigrails ingefreesd, tegenover de vliegtuigrails aan de dakspanten. Naast de schuifdeur is een handige parkeerplaats gemaakt voor de momenten dat de ladingstangen niet in gebruik zijn.

De L3 Renault Master is niet helemaal nieuw en was al voorzien van een standaard vloer en wandbescherming. De vloer is vervangen door een 12mm exemplaar, zodat er ruimte is voor de vliegtuigrails. De wand achter de kast is vervangen door een gesloten exemplaar welke gelijk dienst doet als achterwand voor de kast. De wielkast bescherming is ook vernieuwd. De rechterwand is door ons niet vervangen.

Het bedrijf heeft een lokaal bekende huisstijl, bij het ontwerp van de belettering is deze zoveel mogelijk behouden. Deze wagen moet vele jaren mee gaan en door het gebruik van de hoge kwaliteit materialen is de belettering uitstekend bestand tegen de langdurige invloeden van buitenaf, zodat deze de kleurechtheid en glans zal behouden.

Rob de Kreek bedankt voor je enthousiasme en de positieve samenwerking.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen?

Neem contact met ons op via 0186577599 of verkoop@vandezaag.nl

« Terug naar overzicht