MENU
Alles staat weer op de rit en met groot vertrouwen bouwen we voort, met dank aan jullie allemaal.

Alles staat weer op de rit en met groot vertrouwen bouwen we voort, met dank aan jullie allemaal.

Het waren na de brand vier hectische weken met te weinig nachtrust en een overvloed aan creativiteit. Vier weken die gekenmerkt werden door spontane hulp en heel veel positiviteit en dat was keihard nodig om door te kunnen pakken. Het ging zeker niet altijd even soepel, maar het is ons gelukt. Door de steun van eenieder én de veerkracht van het hele team zijn we back on track!

De nieuw ingerichte werkplaats aan de Jan van der Heydenstraat 9 in Numansdorp is volledig operationeel. De eerste compleet ingerichte bedrijfswagens hebben we inmiddels kunnen afleveren en we draaien overuren om in te lopen op de planning.

Terwijl we hier verder bouwen, is op de oude locatie begonnen met het sloopwerk. Natuurlijk hebben we nieuwbouwplannen, maar op dit moment is onze belangrijkste focus – en dat is nooit anders geweest en zal ook altijd zo blijven – onze klanten ontzorgen zoals ze dat van ons gewend zijn.

Met dank aan de flexibiliteit van enkele toeleveranciers, de steun en het geduld van onze trouwe relaties én de tomeloze inzet van het hele team is het gelukt om in amper een maand tijd de productie op alle fronten te hervatten.

Op 18 augustus ging een droom in rook op. Zo leek het althans, maar welbeschouwd was het ‘slechts’ materiele schade. Onbeschrijfbare schade met een grote impact, maar onze mensen en de enorme product-, klant en sectorkennis die zij hebben vormen het echte kapitaal van van De Zaag en dat is onaangetast. Sterker nog, wij zijn er sterker uitgekomen want als team zijn we zeker qua groepsgevoel gegroeid.

Iedereen nogmaals bedankt voor alle support, vertrouwen en geduld. Vanaf nu staan we weer als vanouds klaar voor onze klanten met ruimtebesparende bedrijfswageninrichtingen, state-of-the art telematica oplossingen, tot de verbeelding sprekende beletteringen en slimme voertuigaanpassingen die de efficiency en de veiligheid onderweg verhogen.

« Terug naar overzicht