MENU
BEKS ladesystemen

Unieke vloerladesysteem voor optimaal laadvolume

Dankzij het BEKS vloerladesysteem kun je alle materialen en gereedschappen netjes opbergen en behoud je een uitstekend overzicht over de inhoud van de laadruimte. Elke lade heeft een laadvermogen van 100 kg, waardoor je de ruimte van het ladesysteem optimaal kunt benutten. BEKS systeem wordt, in tegenstelling tot andere systemen, horizontaal in de wagen geplaatst.

Met behulp van lange, zéér stevige laden, haalt u uw materialen en gereedschappen naar u toe. Hierdoor is de gehele laadvloer toegankelijk en kunt u het laadvolume van uw wagen optimaal benutten. Bovenop het systeem kunt u nog altijd grotere goederen leggen zonder dat ze de rest van uw lading blokkeren of in de weg liggen.

Bijkomend voordeel is dat het gewicht van uw lading over de gehele laadvloer is verdeeld en daardoor zorgt voor een véél gunstiger zwaartepunt. Dit komt met name de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen ten goede. De ladensystemen zijn onderling stapel- en koppelbaar en te verkrijgen in diverse lengte- en hoogtematen. Hierdoor is het mogelijk om met de beschikbare modules toch maatwerk te leveren. Wilt u meer weten? Bezoek ons BEKSperience center in Numansdorp of maak gebruik de online inrichting tool

 

Zelf uw bedrijfswagen inrichten? Klik hier:

De voordelen op een rij:

  • Bespaar op uw autokosten: 50 tot wel 75 % meer bruikbaar laadvolume. Gebruikt het laadvolume van uw bedrijfswagen(s) optimaal, vervoer meer of ga zelfs een kleinere wagen rijden. Het modulaire systeem biedt voor vrijwel iedere toepassing een oplossing.
  • Vergroot de efficiëntie: Maak uw complete lading of assortiment zichtbaar en toegankelijk zonder in de wagen te moeten klimmen. De laden uit uw bedrijfswagens zijn onderling eenvoudig uitwisselbaar.
  • Bespaar dagelijks tijd en ergernis: U heeft alle benodigde spullen bij u en voorkomt zo onnodig zoeken of misgrijpen. De laden zijn met de optionele vakverdeling door uzelf verder in te delen.
  • Verleng de levensduur van uw gereedschappen: Voorkom onnodige beschadigingen door schuiven of stapelen van spullen in uw bedrijfswagen(s).
  • Verlaag uw afschrijvingskosten: Door eenvoudige techniek is een groot draagvermogen en een lange levensduur gegarandeerd. In- en uitbouw van het systeem is erg eenvoudig.
  • Verbeter de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen: Door een betere gewichtsverdeling en een laag zwaartepunt van uw lading verhoogt u de veiligheid en de rijeigenschappen van uw bedrijfswagen(s).
  • Verklein de kans op diefstal: Uw materiaal en gereedschap is voor derden niet meer zichtbaar.

Download hier de  folder en technische gegevens:

Folder Beks ladesysteem
Technische gegevens

« Terug naar overzicht