MENU
Laadvloeren

De basis van uw laadruimte

De van De Zaag laadvloeren zijn verkrijgbaar in een kunststof en berkenhout, standaard voorzien van anti slip coating. Bij schuif-/ achterdeuren worden ingefreesde aluminium beschermstrips geplaatst en bovendien wordt de vloer rondom afgekit.

Branche afhankelijke opties:

 • Vloer voorzien van traanplaat
 • Een kunststofvloer
 • Een vloeistof dichte coating eventueel met afvoer
 • Een vacuüm verlijmde 8 mm dikke rubbermat  als toplaag
 • Een door de vloer ingefreesd ventilatierooster voor dampafvoer
 • Sjorogen op de vloer of ingefreesd
 • Ingefeesde vloerrails t.b.v. veerstangen en/of sjorogen

  Bescherming tegen vloeistoffenWanneer de bedrijfswagen wordt gebruikt om chemicaliën, oliën, verf of andere potentieel schadelijke stoffen te vervoeren, is het verstandig om te kiezen voor een vloeistofdichte coating. Een vloeistofdichte coating biedt een effectieve barrière tegen morsen, lekken van vloeistoffen en het voorkomt dat deze stoffen de laadvloer beschadigen of dat ze in de carrosserie van de wagen kunnen doordringen.

  Lichtgewicht kunststof laadvloerStreef naar brandstofefficiëntie en lagere operationele kosten. De kunststof laadvloer heeft een laag eigen gewicht, wat gunstig is voor het brandstofverbruik en minder slijtage gevolgen heeft op de motor en de remmen. Ondanks hun lichte gewicht zijn kunststof laadvloeren vaak zeer sterk en duurzaam. Dit betekent dat ze in staat zijn om zware ladingen te dragen.

  Wilt u meer doen aan het verlagen van operationele kosten? Met onze fleet management oplossingen van onze afdeling ABC Telematics kunt u uw wagenpark real time monitoren en daarmee uw bedrijfsvoering efficiënter maken.

Laadvloer systemen voor het laden en lossen van zwaar materieel

Voor het eenvoudige verplaatsen, laden en lossen van bijvoorbeeld pallets in bedrijfswagens bieden wij diverse vloersystemen . Zo zijn er skates rollen door 2 goten die in de maatwerkvloer ingefreesd zijn. Of kies voor een uitneembaar rollerbed systeem die het werk zeer eenvoudig maakt.

Benieuwd welke laad- en los oplossingen wij nog meer bieden? Klik dan hier

« Terug naar overzicht