MENU
Tussenschotten

Maatwerk tussenschot

Indien het standaard tussenschot niet aan uw behoeften voldoet of er geen tussenschot aanwezig is bij aflevering vanuit de fabriek, kunnen wij uw bedrijfswagen voorzien van een op maat gemaakt tussenschot.

Ons assortiment omvat zowel kunststof tussenschotten als tussenschotten van Betonplex, die zorgvuldig worden geleverd en geïnstalleerd. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor tussenschotten met of zonder ruit.

  • Meer zekering mogelijkheden
  • Meer ruimte in de cabine
  • Zicht op uw goederen
  • Gemakkelijke toegang tot de laadruimte

 

 

Cabine ruimte vergroten

Voor het creëren van extra (been)ruimte in de cabine is een op maat gemaakt betonplex tussenschot de ideale oplossing.

Dit maatwerk tussenschot wordt verder naar achteren gemonteerd dan het originele tussenschot, waardoor er meer ruimte beschikbaar komt. Door te kiezen voor een gestoffeerd tussenschot profiteert u niet alleen van geluidsdemping, maar geeft u de cabine ook een professionele uitstraling.

 

 

Tussenschot voorzien van afsluitbare doorloop

Wij leveren speciaal ontworpen tussenschot doorlopen voor koeriersdiensten, waarmee gemakkelijk toegang tot de laadruimte vanuit de cabine en vice versa mogelijk is. Onze afsluitbare doorloop kan zowel worden geïntegreerd in een standaard tussenschot als in een op maat gemaakt tussenschot.

Wanneer u de laadruimte extra wilt beveiligen, kunt u kiezen voor een slot met druppel op de schuifdeur.

Tussenschot voorzien van doorloop

U kunt er ook voor kiezen om te werken met een standaard tussenschot doorloop. Hierbij is de laadruimte altijd vrij toegankelijk vanaf de cabine.

Ook deze doorloop kan zowel worden geïntegreerd in een standaard tussenschot als in een op maat gemaakt tussenschot.

 

 

 

 

 

 

Meer zekerheid onderweg met 1/2 kopschot

Met ons 1/2 Betonplex kopschot, uitgerust met bindrails, kunt u uw goederen veilig vastzetten vanaf het tussenschot. Bovendien, indien er voldoende ruimte beschikbaar is, kunnen we een extra opbergvak creëren in het kopschot.

Zo combineert u functionaliteit met handige opbergruimte.

 

« Terug naar overzicht