MENU
Voertuigbelettering

Reclame op uw personenauto, bedrijfsbus, vrachtauto of ander object? Vrijwel alles is te beletteren. Voordat u de feitelijke opdracht geeft, zullen wij een visualisatie van het te beplakken object maken, zodat u een impressie krijgt van het eindresultaat.

Al onze beletteringen worden letterlijk op maat gesneden of geprint en kunnen bij u aangebracht worden of, wanneer u geen geschikte ruimte heeft, bij ons in de werkplaats.

 

Carwrap

Laat uw bedrijfswagen voor een gedeelte of volledig wrappen in één of meerder carwrappingfolies. Het ruime aanbod bied u niet alleen vele verschillende kleur opties, maar ook structuren. Carwrapping is omkeerbaar: Het voertuig kan in de toekomst naar de oude staat worden ontlettert. Carwraps beschermen de originele autolak tegen de zon en lichte slijtage.

 

Snij folie

Snijfolies zijn te gebruiken voor alle denkbare toepassingen. Van gekleurde snijfolies, transparante snijfolies, glass etched folies en andere specialistische snijfolies. Samen vinden wij de meest passende folie bij uw gewenste belettering. Enkel de beste folies en materialen van gerenommeerde producenten worden hiervoor gebruikt, zodat kleurvastheid gewaarborgd is.

 

Print folie

Bij het gebruik van full color afbeeldingen in uw huisstijl, maken wij gebruik van de veelzijdige print folies. Er wordt geprint op de eigen grootformaat full colour latexprinter, een milieuvriendelijk proces waarbij de latex voor 70 procent bestaat uit water. Niets is onmogelijk bij van De Zaag.

 

Alternatieve folies

Ook het aanbrengen van warmtewerende folie of het blinderen van uw autoramen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u meer informatie, schroom dan niet om contact op te nemen.

       

 

« Terug naar overzicht