MENU
Carwrapping

Wat is er nu mooier dan het ene moment een witte auto rijden en de volgende dag een geheel gepersonaliseerde auto? De buurman denkt meteen dat je wéér een nieuwe auto hebt gekocht. Welkom in de wondere wereld van het carwrappen! Bij van De Zaag Beletteringen bent u dan aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het carwrappen.

De voordelen op een rij:

  • Carwrappen is veel goedkoper dan een auto laten spuiten
  • De originele laklaag blijft intact
  • Carwrappen is niet van spuitwerk te onderscheiden
  • Carwraps zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en soorten

Ben je toe aan een nieuwe kleur auto of bedrijfswagen? Informeer bij ons naar carwraps. Carwrappen komt in principe neer op het beplakken van de auto met een hoogwaardige vinylfolie, gegoten in spectaculaire kleuren. Dit is stukken goedkoper dan het overspuiten van de auto. De originele kleur blijft onder de carwrap zitten.

De technieken zijn in enkele jaren tijd enorm vooruitgegaan, waardoor het wrappen van een auto geen enkel risico meer met zich meebrengt. Een nieuwe laklaag komt er na het verwijderen van de carwrapfolie weer als nieuw onder vandaan. Kun je geen keuze maken uit de huidige standaard lakkleuren of is de kleur die je graag wilt hebben niet standaard leverbaar? Maak je auto dan uniek met onze carwrapfolie. In meer dan 70 kleuren, mat en glans leverbaar. Eindeloos combineren dus! Uiteraard kunnen onze vormgevers je helpen bij het maken van een uniek ontwerp. Carwrappen kent eigenlijk geen grenzen. Het product is namelijk ook printbaar en dus voor bedrijven een unieke manier om zich te presenteren.

Wij toveren ieder soort voertuig om: auto’s, vrachtwagens, bedrijfswagens, motoren en zelfs scooters!

van De Zaag wrapt volledige voertuigen, maar wat momenteel veelvuldig voorkomt is het wrappen van het dak en de spiegels voor een geheel eigen look. Een niet al te grote aanpassing, maar met veel effect op het uiterlijk van de auto.

 

« Terug naar overzicht