MENU
Custom made inrichting voor VROOAM

Een indrukwekkende verschijning, dat kun je wel zeggen van de nieuwe Daily voor VROOAM Lubricants. Van buiten, maar zeker ook van binnen met de volledig custom made inrichting.

Een mooi project waar de nodige uurtjes in gestoken om een de inrichting zo efficiënt mogelijk te maken, rekening houdend met het gewicht zonder de kracht uit het oog te verliezen.

Voor het vervoer van de high quality oils van VROOAM zijn er diverse maten pallets en containers nodig, die afwisselt voor of achterin komen te staan. We hebben de vloer zo ingericht dat de container ingeklemd kan worden, er geen dan momentum in de lading bij plotse beweging van de bedrijfswagen. Daarbij is het gebruik van de alu ladingstanden noodzakelijk, hiervoor is in de vloer en tegen het plafon vliegtuigrails gemonteerd. Door het gebruik van de RVS U-profielen kan er een europallet ook dwars bovenop geplaatst worden, de palletgeleiding op de verlengde wielkastombouw maakt laden gemakkelijker en voorkomt beschadigingen. Centraal in de laadruimte is de bakombouw met hierin de pomp en haspel geplaatst. De ophanging van de slangen hebben we gemodificeerd voor optimaal gebruik. Onze afdeling beletteringen heeft aan de buitenkant het logo van VROOAM aangebracht, door het witte logo op de zwarte bus is het resultaat opvallend en stijlvol.

Bedankt Sander van der Velden voor deze mooie opdracht en je enthousiasme!

Iveco Schouten (Jan-Maarten Nuijs) bedankt voor de goede samenwerking.

« Terug naar overzicht