MENU
De rijdende showroom

Voor Home Keukens hebben wij onlangs de 2e nieuwe ‘’showroom’’ mogen opleveren. De complete keuken showroom komt bij de klant aan huis en dat vraagt een knappe inrichting voor de bedrijfswagens.

Een bijzonder project waar we als team van De Zaag zeker enthousiast van worden. Om alle materialen direct te kunnen tonen aan hun klanten is er voor elk proefmodel een eigen vak in de kasten. Hierbij zijn er diverse maten waar de vak indeling op aangepast wordt. De lades aan de achterzijde zijn voorzien van ‘’kammen’’ aan de zijkanten om de materialen efficiënt te vervoeren.

Door de indeling in het de laadruimte van de Opel Vivaro maximaal benut. Op deze momenten zijn we extra blij met onze 3D scanapparatuur om zo elk hoekje van de laadruimte in kaart te brengen, zo kunnen we vooraf diverse opties digitaal uitproberen om de optimale bouwmethode te vinden (binnenkort meer hierover..).

Het concept had Home Keukens zelf al eens uitgedacht en nu was het tijd om een vaste partner te vinden om de inbouw in de nieuwe wagens te realiseren. Bij van De Zaag hebben we dezelfde klantgerichte instelling als Home Keukens, dat schept een band. We hebben enkele aanpassingen aan het ontwerp gedaan om zo o.a. gewicht te besparen. Uitgevoerd in ons licht grijze multiplex is het een plaatje van een bedrijfswageninrichting.

 

Home Keukens bedankt voor deze mooie opdracht, we staan al klaar voor de volgende!

Opel Centrale bedankt voor de goede samenwerking.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw wagenpark?
Neem contact met ons op via 0186 577 599 of verkoop@vandezaag.nl

« Terug naar overzicht