MENU
De van De Zaag achtersluiter laadklep

Deze VW Crafter hebben we bij van De Zaag uitgerust met een speciaal laadklepsysteem. Door de toepassing van onze achtersluiter is het mogelijk om de laadklep achterop de bedrijfswagen te monteren zonder een permanente aanpassing aan de carrosserie te doen en dus ook zonder nadelige gevolgen voor de restwaarde.

Bij bestelwagens zie je wel vaker een laadklep, maar deze wordt meestal achter de bestaande deuren geplaatst, een ingewikkelde constructie en het laadvermogen en formaat zijn niet optimaal. Voor een grotere klep was het noodzakelijk om de achterzijde van het voertuig aan te passen, naast de hoge kosten heeft dit vaak nadelige gevolgen op de restwaarde van het voertuig en de laadklep.

Aangezien er geen product op de markt was dat aansloot bij de wensen van veel klanten is van De Zaag zo’n 5 jaar geleden begonnen met het leveren van het in eigen huis ontwikkelde product. In plaats van een laadklep achter de bestaande deuren te plaatsen, vervangen wij de deuren en een deel van de bumper door een zogenaamde achtersluiter. Het resultaat is een zeer betrouwbaar systeem, een laadklep met tot 500kg laadvermogen en leverbaar in elke gewenste kleur voor een strak uiterlijk.

Aan het einde van de gebruiksperiode kan het laadklepsysteem weer gedemonteerd worden. Na het terugplaatsen van de originele onderdelen is de bedrijfswagen weer in oorspronkelijke staat, behoudt zijn restwaarde én u hoeft niet opnieuw te investeren in een laadklep.

De laadklep kan na een grondige controle- en servicebeurt overgezet worden op een nieuwe bedrijfswagen.

« Terug naar overzicht