MENU
Direct toegankelijk voor installatiebedrijf L. van Gent

De nieuwe Citroën Jumpy L2 hebben wij uitgerust met een fraaie en vooral zeer efficiënte inrichting. Door het gebruik van een verhoogde vloer met onderladesysteem is de standaard uitrusting direct van buiten het voertuig toegankelijk en veilig opgeborgen bij het rijden. Bij de achterdeuren is de kast met S-Boxxen* bereikbaar, in deze kast is ook de uitschuifbare werkbank met Heuer bankschroef verwerkt. De Dimensions2 lades zijn uit te rusten met verdeelschotten om zo kleinere artikelen gesorteerd te houden. Net als de kast bovenop de verhoogde vloer zijn de onderlades gemaakt van duurzaam geproduceerd aluminium. De ALUCA producten hebben een laag eigen gewicht waardoor er zoveel mogelijk laadvermogen van de bedrijfswagen beschikbaar blijft. De kwaliteit is zo goed dat ALUCA producten maar liefst 8 jaar garantie krijgen.

Bij het tussenschot en op de rechterachterwand hebben we vliegtuigrails gemonteerd, hiermee kunnen bijvoorbeeld kratten bovenop de vloer goed gezekerd en dus veilig getransporteerd worden.

*De ALUCA S-Boxx is de ideale opslagbox voor kleine onderdelen en verbruiksartikelen. Door de geleiders in de kast kunnen ze makkelijk uitgetrokken worden en blijven ze tijdens transport strak gezekerd.

« Terug naar overzicht