MENU
18 elektrische auto’s mét WEBFLEET voor HW Wonen

HW Wonen heeft recentelijk een mooie opdracht gegund aan van De Zaag om 18 nieuwe voertuigen te beletteren én te voorzien van Fleet Management.

Alle voertuigen zijn volledig elektrisch en dat is een heel bewuste keuze, want de woningcorporatie in de Hoeksche Waard heeft volop oog voor duurzaamheid.
Elektrische voertuigen (EV’s) hebben een lagere CO2-voetafdruk en bovendien lagere bedrijfskosten dan voertuigen met een interne verbrandingsmotor (ICE). De actieradius is echter kleiner en dus moeten wagenparkbeheerders de voor- en nadelen zorgvuldig afwegen om te bepalen hoe geschikt ze voor de organisatie zijn. Het opnemen van EV’s in een zakelijk wagenpark brengt boeiende uitdagingen met zich mee en daar is een interessant blog over beschikbaar met antwoorden op veelgestelde vragen. (klaar voor elektrisch rijden?)

Optimaal inzicht, met WEBFLEET haalt HW Wonen alles uit de EV’s

WEBFLEET geeft HW Wonen de tools om (ook) het elektrische wagenpark efficiënt te beheren en de taken te plannen. Zo kan het chauffeurs op pad sturen, gebaseerd op het oplaadniveau van het voertuig. Via het geplaatste systeem kan de berijder zelf via een app de status van de accu e.d. zien. Alles wat je als berijder van een elektrisch voertuig wilt weten, is als realtime informatie voorhanden. Waar vind je het dichtstbijzijnde oplaadpunt, wat is het accuniveau, het resterende rijbereik en hoe lang duurt het voordat de accu weer is opgeladen?

Fluisterstil en zorgeloos onderweg

Op 26 augustus hebben we de 18 EV’s afgeleverd en de berijders zijn uiterst enthousiast. “De ontwerpstudio van van De Zaag heeft een fraai staaltje werk geleverd en de beletteringsafdeling heeft onze wagens omgetoverd tot rijdende visitekaartjes,” aldus een woordvoerder van HW Wonen. “Fluisterstil rijden onze mensen nu door de regio zonder de zorg plots zonder stroom te komen staan.”
Wilt u weten hoe u met WEBFLEET Solutions de volledige waarde van uw EV-wagenpark ontsluit? Bel 0186-577599 voor een afspraak met een van de telematicaspecialisten van van De Zaag.

van De Zaag helpt u vooruit met gebruiksvriendelijke telematica oplossingen waarmee u het maximale uit uw EV’s haalt, opvallende beletteringen, praktische bedrijfswageninrichtingen en slimme voertuigaanpassingen die de efficiency en de veiligheid onderweg verhogen.

« Terug naar overzicht