MENU
Exact op maat en van de beste kwaliteit

Dat waren kort samengevat de wensen van R. Noorlander timmer- en onderhoudsbedrijf. Hij was al bekend met ons werk, dus een mooi compliment dat hij gekozen heeft om de in- en opbouw van de fraaie nieuwe Sprinter bij van De Zaag te laten uitvoeren.

De laadruimte vloer is uitgevoerd in 12mm betonplex om de vliegtuigrails verzonken te monteren. Aan de achterzijde van het voertuig is de vloer afgewerkt met een brede aluminium traanplaat, dit geeft extra bescherming en een zeer strakke overgang van de vloer in de achterbumper.Door de montage van 5 stroken vliegtuigrail in de vloer en tegen het plafond zijn de 10 KIM profi aluminium ladingstangen flexibel te plaatsen. De wandpanelen zijn speciaal uitgewerkt voor de extra verlichting en zijn deels verdiept voor een verzonken montage van de vliegtuigrails.

Op hat dak van de wagen monteerden wij het op maat gemaakte zwarte aluminium Q-Top imperiaal. Voor dit imperiaal zijn extra dwarsliggers gemonteerd om zo een kleinere en gelijke afstand tussen de liggers te creëren. Hierdoor is het gewicht van de lading nog beter verdeeld en kunnen materialen van verschillende lengtes op meer punten gezekerd worden. Voor de Q-top aluminium imperialen is de speciale Altrex Get-up telescopische ladder ontwikkeld. Deze is langs de volledige zij- en achterkant van het imperiaal te haken, dit maakt het werken met lading op het imperiaal makkelijker en veiliger. Voor de lichtgewicht ladder is een vaste plek aan de binnenkant van de achterportier gemaakt.

In de cabine is tussen de voorstoelen een compacte kast met lades en opklapbare documenten vak gemonteerd. Hier is ook de bediening van de beveiliging te vinden. De klant heeft hierbij gekozen voor BearLock VAN-lock en stuurasslot.

Bedankt Richard Noorlander voor de mooie opdracht en Stefan Koren voor de goede samenwerking.

Wilt u ook een advies op maat?
Neem contact met ons op via telefoonnummer 0186577599 of via verkoop@vandezaag.nl

*Met onze XL CNC- freesmachine worden alle hout- en kunststof maatwerk delen in eigen beheer geproduceerd, zoals bijvoorbeeld de vloerplaten. Voor de meeste voertuigen kan dit uit 1 deel, zo ontstaat er een zo sterk en strak mogelijke vloer.We gebruiken de beste kwaliteit betonplex. Om de kwaliteit voor vele jaren te behouden wordt na het plaatsen de vloerplaat op de wanden afgekit en voorzien van instapstrips bij de deuren.

Door de productie in eigen huis uit te voeren is er maximale snelheid en flexibiliteit. Door verschillende opdrachten te combineren halen we het maximale uit elke plaat, minimale verspilling is onderdeel van verantwoord en duurzaam ondernemen.

 

« Terug naar overzicht