MENU
In zak en as zitten heeft geen zin.

In zak en as zitten heeft geen zin. Schakelen, schouders eronder én gas geven zodat we onze klanten als vanouds veilig op weg kunnen helpen.

Na de verwoestende brand van afgelopen dinsdagochtend hebben we met vereende krachten de draad weer opgepakt. Want het is heel simpel; we moeten door, we willen door en dat gaat ons lukken ook. “We komen hier sterker uit,” zei Norbert van der Drift voor de camera’s van RTV Rijnmond en die strijdlust zie je terug bij al onze medewerkers.
“Het is mooi te zien hoe iedereen ons daarbij wil steunen. Dank voor al die support, alleen dat is al reden genoeg om ons levenswerk voort te zetten.”

Van het kantoorpand en de grote werkplaats waar we de bedrijfswageninrichting verzorgden, staat helaas niets meer overeind. Momenteel zetten we alle zeilen bij om op een tijdelijke locatie deze activiteiten zo snel mogelijk weer op te starten. De machines zijn besteld en er zijn zelfs enkele klanten die om ons een hart onder de riem steken nieuwe orders hebben geplaatst. Dank namens het hele team voor zoveel vertrouwen.

De planningsafdeling, sales en support zijn telefonisch (0186-577599) en per mail (planning@vandezaag.nl en verkoop@vandezaag.nl) te bereiken alsof er niks gebeurd is, maar we beseffen dat we nog heel wat stappen moeten maken en soms even een beroep doen op uw geduld.

De beletteringsactiviteiten gaan gewoon door, want dat pand bleef de vlammenzee bespaard. Ook het inbouwen van black boxes en alle andere Webfleet-componenten gaat onverminderd door, omdat we dit met ons mobiele team gewend zijn te doen op locatie bij de klant.

Wij doen er alles aan om zo snel als mogelijk weer op het oude vertrouwde niveau met raad en daad én passende (maatwerk)producten voor u klaar te staan. van De Zaag is uw betrouwbare partner onderweg die u van A tot Z ontzorgt!

« Terug naar overzicht