MENU
Uw bedrijfswagen ombouwen tot pizzabus

Bent u op zoek naar een bedrijf wat uw bedrijfswagen om kan bouwen tot een complete pizzabus? Dan bent u bij van De Zaag aan het juiste adres. Wij hebben inmiddels al diverse merken bedrijfswagens omgebouwd tot een rijdende pizzakraam.

Alles bij de hand voor een heerlijke pizza

Geheel naar uw wensen kunnen wij uw bedrijfsbus ombouwen tot een pizzabus. Compleet met oven, toonbank, afzuiging, maar ook voor opbergruimte voor de pizzadozen, etc, zodat u uw klanten vanuit uw bus kunt bedienen. Om het voor uw klanten zo aangenaam mogelijk te maken, kunnen wij uw pizzabus ook voorzien van een luifel, zodat uw klant ook droog kan staan, terwijl u de pizza voor hem bereidt.

Stroom aan boord

Om overal een heerlijke pizza in uw pizzabus te kunnen bereiden, kunnen wij de bus voorzien van elektronische oplossingen, zodat u overal stroom heeft om uw pizza’s te kunnen maken.

Beletterde pizzabus

Uiteraard wilt u dat uw pizzabus voor iedereen herkenbaar is. Bij van De Zaag bestickeren wij uw bus geheel naar uw wensen. Zo bent u van een grote afstand zichtbaar en herkenbaar. Een reclamebord bovenop de auto behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in een pizzabus? Wij adviseren u graag!