MENU
Belettering

Belettering op uw auto laten aanbrengen? Wilt u een reclamebord plaatsen of zorgen voor een professionele verschijning bij klanten voor de deur? Van carwrapping voor personenwagens tot handige beschermfolies en auto belettering op uw bedrijfswagen: we kunnen u er uitstekend mee van dienst zijn. Dankzij onze uitgebreide ervaring met belettering kunnen we u daar op voorhand goed over adviseren. We kunnen zowel het autodak als de spiegels voorzien van een carwrap, net als de andere plaatwerk onderdelen. Wenst u een gepersonaliseerde look van uw auto door middel van belettering of wilt u die laten aanbrengen op een bedrijfswagen? We werken met standaard belettering, naast prints uit onze eigen grootformaat full colour latexprinter.

Reclameborden op uw auto

Reclameborden plaatsen op uw auto, bijvoorbeeld om uw bedrijfsnaam uit te dragen of er met uw slogan voor te zorgen dat u voor meer bekendheid kunt zorgen? Belettering op een auto biedt u een uitstekende mogelijkheid om een brede doelgroep aan te spreken. Zit u veel op de weg en wilt u er met belettering voor zorgen dat u die tijd op een waardevolle wijze in kunt zetten? We kunnen u adviseren over de mogelijke reclameborden voor auto’s en u daar vervolgens direct mee van dienst zijn. Belettering en reclameborden op auto’s hebben grote invloed op uw naamsbekendheid of bieden u de mogelijkheid een specifieke promotie in de markt te zetten.

Belettering en carwrapping

Benieuwd naar belettering of gebruik maken van carwrapping? We kunnen personenauto’s wrappen, waarmee we ervoor zorgen dat u een ‘eigen laag’ kunt toevoegen. Dankzij de standaardmaterialen die we gebruiken kunnen we de belettering of carwrapping op een voordelige wijze aanpassen. Passen de standaardmaterialen niet (goed)? Geen probleem, dankzij onze eigen grootformaat colour latexprinter kunnen we u uitstekend op maat van dienst zijn. Latex bestaat voor 70% uit water, zodat we u op een heel milieuvriendelijke wijze van dienst kunnen zijn met de carwrapping. Uiteraard kunnen we u voorbeelden van belettering en carwraps laten zien, aan de hand waarvan u eenvoudig inspiratie op kunt doen.

Specialist in auto belettering

We zijn de specialist in belettering, beschermfolies, carwrapping en reclameborden voor auto’s. Wenst u belettering aan te laten brengen op een aantal van uw bestelwagens of wilt u een specifieke actie onder de aandacht brengen? Geen probleem, we kunnen u op tal van manieren van dienst zijn met de auto belettering. We gelden als specialist in belettering, wij zorgen ervoor dat u de auto of bestelwagen de uitstraling kunt geven die u wenst.

Gaat het u specifiek om reclameborden, carwrapping, beschermfolies of belettering? Wij zijn u er graag mee van dienst, neem contact op voor meer informatie.