MENU
Laad- en lossystemen

Benieuwd naar laad- en lossystemen die u kunt gebruiken voor uw bedrijfs- of bestelwagen? We kunnen u onder andere van dienst zijn met een zij- of achterdeur, net als een lift of easy loader. Gaat het u binnen de laad- en lossystemen om een oprijbaan voor de bestelwagen of wilt u een lift toepassen om gemakkelijker goederen te laden en lossen? Dankzij de verschillende laad- en lossystemen kunt u optimaal gebruik maken van uw bestelwagen. U kunt zonder problemen grotere en zwaardere stukgoederen, rolcontainers en pallets laden en lossen, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van het laadvermogen.

Laadkleppen en lossystemen

U kunt binnen de laad- en lossystemen voor bestelwagens onder andere gebruik maken van onze laadkleppen. De traditionele laadklep bevestigen wij aan de achterzijde van de bestelbus, zodat het laadvermogen behouden blijft. We kunnen u van dienst zijn op basis van het specifieke type bus dat u heeft, we hebben een uitgebreide ervaring met laad- en lossystemen voor bestelbussen. Heeft u specifieke wensen met betrekking tot het laad- en lossysteem of bent u benieuwd wat er mogelijk is? We vertellen u er graag meer over of zorgen voor een offerte op maat aan de hand waarvan u direct op de hoogte bent van de kosten voor de investering.

Oprijbanen voor bestelwagens

Onze oprijbanen maken het gemakkelijk om rolcontainers of andere materialen op wieltjes te laden en lossen. Ze vormen binnen de laad- en lossystemen een bekende toepassing, die ervoor zorgt dat u op een meer eenvoudige wijze gebruik kunt maken van het laadvermogen van de bestelwagen. Heeft u moeite de bestelbus in en uit te laden of zoekt u naar een mogelijkheid om zwaardere materialen te kunnen plaatsen en te kunnen uitladen? U kunt gebruik maken van oprijbanen voor bestelwagens, net als andere toepassingen binnen de laad- en lossystemen. Bekijk bijvoorbeeld ook de easy loader of de MAD Easyload waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Liften voor bestelwagens

Specifiek op zoek naar een lift voor uw bestelwagen? Een lift helpt u zware materialen op te tillen of stukgoederen gemakkelijker uit de bestelwagen te laden. Net als de andere laad- en lossystemen kunnen we de liften op een heel ruimte-efficiënte wijze voor u aanbrengen. Dit helpt het laadvermogen te behouden, terwijl u toch op een meer praktische manier gebruik kunt maken van de bedrijfsauto.

Benieuwd hoe we de laad- en lossystemen voor u zouden kunnen plaatsen of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.