MENU
Voertuig Volgsysteem

Met TomTom Telematics verbindt u uw voertuigen met het kantoor. Zo heeft u vanuit het kantoor altijd actuele informatie over uw wagenpark, waardoor u nog beter kunt plannen, betere service kunt verleden en de productiviteit verhogen.

TomTom WEBFLEET

Wanneer uw personeel op pad is, kan het moeilijk zijn om volledig op de hoogte te blijven van de dagelijkse werkzaamheden. TomTom heeft dit probleem opgelost met WEBFLEET, een online applicatie dat u in staat stelt uw wagenpark 24 uur per dag vanaf iedere pc te beheren. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd. U opent gewoon TomTom WEBFLEET via een webbrowser en u kunt alle werkzaamheden in het veld gemakkelijk van achter uw bureau beheren.

TomTom WEBFLEET Tachograph Manager

De TomTom WEBFLEET Tachograph Manager is de betrouwbare oplossing voor het downloaden, analyseren en archiveren van de gegevens op uw tachograaf. Zo voldoet u gemakkelijk aan de wetgeving. Door geautomatiseerde en geplande externe downloads van digitale tachograafgegevens bespaart u kostbare tijd en vermindert u het risico en het aantal afgelegde kilometers WEBFLEET Resterende rijtijden is inbegrepen bij de TomTom WEBFLEET Tachograph Manager.

Meer weten?

Neem contact op met van De Zaag voor een voorstel op maat.
p.s. wist u dat van De Zaag één van de grootste TomTom Telematics partners in Nederland is.