MENU
Laden & lossen met de lichtgewicht aluminium oprijplaten van AL-KO

Kies voor duurzaam en betrouwbaar met de opklapbare oprijplaten van WM System. De oprijplaten zijn voor alle gangbare bestelauto’s geschikt en kunnen gebruikt worden om o.a. flightcases, schoonmaakmachines, motoren, scootmobielen, rolstoelen in- en uit te laden. De opklapbare oprijplaten zijn er in vele varianten en kunnen tot 1.800 kg belast worden.

 

We hebben twee lichtgewicht modellen voor u uitgelicht.

De oprijplaten uit de serie WM LIGHT zijn dankzij hun lage gewicht, de standaard steunwielen en gasveer bijzonder gemakkelijk hanteerbaar. De WM LIGHT draait optioneel zijwaarts naar binnen- en buiten en is dus als een deur te openen om toegang te bieden tot de laadruimte. De oprijplaat kan ook uit het voertuig worden gehaald, dankzij het snelmontagesysteem kan dit in een paar minuten worden uitgevoerd.

Het laadvermogen van deze oprijplaat is 400 kg.

 

Het model uit de serie PC-R is speciaal ontwikkeld voor het op- en afrijden van voertuigen met grote wielen voorzien van (lucht)banden. Het rijvlak heeft een gemakkelijk te reinigen metaalgaas dat is gegalvaniseerd om een lange levensduur te waarborgen. De platen zijn aan de onderzijde voorzien van zelfpositionerende steunen. Dit type oprijplaat is niet uitneembaar, maar kan wel naar buiten en naar binnen toe draaien.

Het laadvermogen van deze oprijplaat is 500 kg.

 

Beide modellen zijn in diverse lengte en breedte maten te verkrijgen, zodat ze in vrijwel elke bedrijfswagen gemonteerd kunnen worden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagens?
Neem contact op met een van onze specialisten via verkoop@vandezaag.nl of 0186-577599

 

« Terug naar overzicht