MENU
Ladingzekeringen

Onvoldoende gezekerde lading kan gaan schuiven, omvallen of zelfs uit de bedrijfsbus vallen,wat ernstige ongevallen kan veroorzaken. Door de lading goed vast te zetten, minimaliseert u het risico op ongelukken en zorgt u voor een veilige werkomgeving.

Bescherm het milieu

Wanneer lading veilig wordt gezekerd, verkleind de kans op lekkages en morsen. Dit helpt om milieuschade te voorkomen en draagt bij aan duurzaam ondernemen.

Schadepreventie

Schuivende en botsende lading kan leiden tot beschadigde producten, wat resulteert in extra kosten en ontevreden klanten. Door de lading goed te zekeren, behoud je de kwaliteit van de goederen en voorkom je verlies van producten.

Brandstofefficiëntie

Onjuist gezekerde lading kan leiden tot een onstabiele ladingssituatie, waardoor de bedrijfsbus meer brandstof verbruikt. Een goed gebalanceerde en gezekerde lading zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en draagt bij aan een beter brandstofrendement, wat resulteert in lagere operationele kosten.

SPANBANDEN

Essentieel hulpmiddel

Het gebruik van spanbanden in uw bedrijfswagen is niet alleen verstandig, maar ook noodzakelijk voor een veilig en efficiënt vrachtvervoer. van De Zaag helpt u de juiste spanbanden te selecteren op basis van de aard van uw lading. Bij correct gebruikt worden maximale voordelen behaald en risico’s te minimaliseren.

Studfitting met klemgesp

Geschikt voor het bevestigen aan: Vliegtuigrail

Studfitting met ratel

Geschikt voor het bevestigen aan: Vliegtuigrail

Haak met klemgesp

Geschikt voor het bevestigen aan: Sjorogen & staafjesrail

Haak met ratel

Geschikt voor het bevestigen aan: Sjorogen & staafjesrail

Fitting 1806 met ratel

Geschikt voor het bevestigen aan: Bindrail 1806

RAILS & SJOROGEN

Vliegtuigrail half rond

Voor montage tegen het dakspand, wand en tussenschot. Soort bevestiging: Studfitting & ladingstangen

Vliegtuigrail half rond

Voor montage tegen het dakspand, wand en tussenschot. Soort bevestiging: Studfitting & ladingstangen

Bindrail 1806

Voor montage tegen het dakspand, wand en tussenschot. Soort bevestiging: Fitting, veerstang & haak

Staafjesrail

Voor montage tegen wand en tussenschot. Soort bevestiging: Haak

Studfitting

In combinatie met de vliegtuigrail kunt u losse studfittingen inzetten als sjoroog. Eenvoudig in gebruik en vrij verstelbaar.

vDZ Sjoroog kuip

Met de van De Zaag sjoroog kuip kunt u op ieder gewenste positie in uw laadvloer zekeringspunten creëren.

Sjoroog origineel

Als u de originele sjorogen in uw laadruimte wilt blijven gebruiken, kunnen wij deze posities uit de vloerplaat frezen.

LADINGSTANGEN

Gelijkmatige druk

Met de inzet van ladingstangen wordt de druk op de lading gelijkmatig verdeelt, waardoor de kans op beschadiging van de goederen wordt geminimaliseerd. Ladingstangen staan bekend om hun duurzaamheid en herbruikbaarheid zonder noemenswaardige slijtage. Bovendien bieden ladingstangen een snelle en moeiteloze installatie, wat resulteert in aanzienlijke tijdsbesparingen bij het laden en lossen van uw bedrijfswagen.

Ladingstang KIM PROFI

De aluminium telescoopstang is voorzien van verende kop en kunststof hoes, is ruim verstelbaar in lengte en te gebruiken in combinatie met de vliegtuigrail.

Veerstang

De traditionele veerstang, beschikbaar in zowel aluminium als staal, is een snelle en krachtige oplossing voor het zekeren van uw lading. De veerstang is te gebruiken in combinatie met de vliegtuigrail en de bindrail 1806.