MENU
Lichtgewicht efficiëntie voor Techno Deur

In samenwerking met Renault Trucks hebben wij voor Techno Deur deze super efficiënte servicewagen mogen leveren.

Met de op maat ontworpen ALUCA kastsystemen (met 8 jaar garantie) beschikt de Master over een duurzame aluminium inrichting met een laag eigen gewicht. Aan de linkerwand is de grote kast uitgerust met o.a. brede schappen met een klep, door deze klep kan de hoogte tussen de schappen zo effectief mogelijk worden gebruikt. De gedeeltelijk gedraaide kast aan de rechterzijde maakt de lades vanuit de schuifdeuropening direct toegankelijk zonder dat dit ten koste gaat van de deuropening. Die ruimte is nodig voor het laden en lossen van de gereedschapswagen via de maatwerk aluminium oprijbaan.

Voor deze klant hebben we ook een op maat gemaakt tussenschot geplaatst voor extra zit comfort. Hierachter hebben we een compacte 800W Victron Phoenix omvormer geplaatst, hiermee is het mogelijk de accu’s van het gereedschap te laden tijdens het rijden.

Technodeur is gespecialiseerd in het plaatsen van garage en overheaddeuren voor de industrie. Voor montage van uw nieuwe deur(en) bent u bij Technodeur aan het juiste adres. Met hun Westlandse mentaliteit en inzet , wordt uw deur keurig netjes gemonteerd. Manus de bruin bedankt voor de opdracht,  Maurice Nijsten bedankt voor de fijne samenwerking.

#vandezaag #bedrijfswageninrichtingen #Aluca #Renaulttrucks #Technodeur

« Terug naar overzicht