MENU
Mooi werk voor Schilders- en Afwerkingsbedrijf D.J. Hoks

Met een speciale inrichting en mooie nieuwe belettering komt deze klant de komende jaren weer goed voor de dag.

De nieuwe Transporter hebben we op de vloer voorzien van BEKS-systems vloerlades. Werken met deze vloerlades is zeer efficiënt en dus tijd- en kostenbesparend. De lades hebben een laag eigen gewicht, maar wel een hoog laadvermogen van 100kg.

Bovenop de lades is een 2e laadvloer gemaakt, hierin is een speciaal geproduceerd groot uittrekbaar werkblad verwerkt. Uitgeschoven biedt dit werkblad een ruime en stabiele werkplek om op locatie bijvoorbeeld verf te kunnen mengen.

Op de verhoogde vloer is een systeemkast van ALUCA geplaatst, deze volledig aluminium kast heeft een eigen gewicht van slechts 38,16 kg. Hierbij is gekozen voor een extra diepe kast van 520mm. Vanaf de schuifdeur is er een open ruimte voor losse grote spullen, we hebben onder de ALUCA kast en tegen het tussenschot extra aflegmogelijkheden gecreëerd.

Onze afdeling beletteringen heeft een mooi ontwerp uitgewerkt voor het exterieur van de wagen, door het gebruik van de kwaliteitsproducten van 3M en Avery blijft de belettering de komende jaren dezelfde strakke uitstraling behouden.

 

« Terug naar overzicht