MENU
Klanteigen concept voor Stijnen Installatietechniek

Bij van De Zaag hebben veel van onze klanten een vast bedrijfswageninrichting concept. Dit concept is ontwikkeld om de inrichting zo exact mogelijk aan de eisen van de gebruiker te laten voldoen. Voor een deel van de klanten is dit uniform voor het hele wagenpark, maar vaak ontwikkelen we dit per bedrijfsonderdeel. Bij het vernieuwen van de bedrijfswagens kan er bij ons makkelijk de juiste inrichting besteld worden, zo weet iedereen wat ze kunnen verwachten, wisselen de berijders makkelijk van wagen en zijn de ontwikkelingskosten per voertuig lager.

Voor Stijnen Installatietechniek hebben we deze 2 Fiat Talento’s voorzien van hun klanteigen maatwerk inrichting, hierbij is de kast aan de linkerwand voorzien van E-line kunststof koffers met 3-vaks verdeling, daarnaast een schap met 3 kratten. De kast is aan de bovenzijde afgewerkt met een langmateriaal bak. Aan de rechterwand is de kast o.a. voorzien van een geïntegreerde kitkokerhouder. Voor het tussenschot is een halfhoog kopschot met vliegtuigrails en studfittingen geplaatst, zo kunnen grote lasten gezekerd worden vervoerd. De klant wilde graag het doorsteekluik in het tussenschot bereikbaar houden, hierop is het ontwerp van het kopschot aangepast.

Meer info over onze oplossingen voor uw bedrijfswagen en wagenpark, neem contact op via 0186577599 of verkoop@vandezaag.nl

« Terug naar overzicht