MENU
Van Rennes over de samenwerking met Auto Binnenmaas en van De Zaag

Auto Binnenmaas en van De Zaag helpen samen Van Rennes op weg Het in Klaaswaal gevestigde Van Rennes Elektro- & Installatietechniek bestaat al sinds 1956. Met ruim 80 medewerkers is het één van de grotere installateurs in de regio. De projectafdeling realiseert spraakmakende installatieprojecten in de industriële sector, utiliteits- en woningbouw. De serviceafdeling ontzorgt klanten op het gebied van service, onderhoud, inspectie en kleinschalige projecten. Een keur aan klanten en dus zijn er altijd veel mensen onderweg. TomTom helpt de planningsafdeling van Van Rennes om de monteurs flexibel in te zetten doordat men altijd exact weet wie waar rondrijdt.

“Dat werkt heel efficiënt en maakt dat we snel kunnen schakelen,” verklaart Klaas de Berg, financieel manager bij Van Rennes én tevens verantwoordelijk voor het wagenpark.

“Een goede auto, voorzien van alle equipment, is zeg maar een stuk onontbeerlijk gereedschap om de verlangde service te kunnen leveren. Al heel lang doen we tot onze grote tevredenheid zaken met Auto Binnenmaas, onze vaste leverancier van alle Nissan bedrijfswagens. Standaard af fabriek voldoet niet exact aan onze wensen en dus werden vloeren en wanden altijd al afgewerkt door van De Zaag. Op zich hadden wij daar verder geen weet van, want dat werd én wordt allemaal geregeld door Auto Binnenmaas, net als de autobelettering en het inbouwen van het track & trace systeem.”

Van Rennes gebruikt TomTom voor de optimale inzetbaarheid van de mensen, maar ook voor het meten van het brandstofverbruik en voor het registreren van de privékilometers. “Zo zorgen we dat de berijders geen fiscale bijtelling krijgen,” zegt Klaas de Berg tevreden, “omdat we exact in kaart hebben wat er privé en wat er zakelijk gereden wordt. Honderd procent waterdicht, ideaal, zonder dat we er verder enig omkijken naar hebben.”

Dick van Dijk, directeur/eigenaar van Auto Binnenmaas: “Voorheen werkten we met verschillende partijen, sinds 2012 gaan de auto’s voor Van Rennes enkel nog op en neer naar van De Zaag in Numansdorp want daar wordt alles onder één dak afgehandeld. Dat scheelt voertuigbewegingen en werkt wel zo praktisch voor ons. Los van de tijdwinst is het ook prettig, één vast aanspreekpunt voor alles. Wanden, vloeren, laadjes, kastjes, allemaal op maat geheel conform de wens van de klant.”

Zaag_Leaflet_VanRennes

« Terug naar overzicht