MENU
Slimme inrichting voor StayConnect

Na een kort gesprek bij van De Zaag waren de wensen heel duidelijk en heeft John van Stee direct zijn keuze gemaakt voor de inrichting van de nieuwe wagen. De keuze viel op het Service pakket 2M van ALUCA (8jaar garantie). Deze modules hebben met de toevoeging van de uittrekbare werkbank met bankschroef en de ShoulderSink hygiëne module alles wat hij wenste voor de nieuwe Vito. Na ingebruikname beviel dit zo goed dat de volgende wagens zullen worden voorzien van dezelfde inrichting!

De kastmodule aan de linkerwand is voorzien van diverse legborden en de zeer handige S-Boxxen voor het snel bereikbaar houden van kleinmateriaal. Onderaan is de kast afgewerkt met een klep en voorzien van een ladderband om grotere kisten makkelijk vast te kunnen zetten tijdens transport.

Bij de achterdeur hebben we de ShoulderSink op de kast gemonteerd, deze is snel los te halen en kan zo meegenomen worden.

De kast aan de rechterzijde is voorzien van lades en door het gedraaide blok zijn deze ook vanuit de schuifdeuropening te bereiken.

De uittrekbare werkbank werk banschroef is al jaren een populaire toevoeging aan de ALUCA kastsystemen, het systeem is volledig geïntegreerd in de kastopbouw zodat er vrijwel geen verlies van ruimte is. Op de voorkant van deze kast zit een vliegtuigrail gemonteerd waarop de meegeleverde spanband met ratel en studfittingen gebruikt kunnen worden om grotere lasten vast te zetten. De legborden en lades zijn voorzien van antislip matten.

Met 98,1kg is het totale gewicht voor de beide complete modules erg laag te noemen, zo blijft het gewicht en dus de efficiëntie van de wagen zo optimaal mogelijk.

De aluminium kastsystemen zijn duurzaam geproduceerd en kunnen ook in volgende voertuigen gebruikt worden.

Bedankt John van stee voor de mooie opdrachten en Jaap de Haan van Van Mossel Mercedes-Benz Vans & Trucks Dordrecht voor de goede samenwerking.

« Terug naar overzicht