MENU
Starten terwijl alles net is afgebrand. Het woord is aan Wouter Mikkers …

Zijn bureau, laptop, mok, alles stond klaar. Wouter Mikkers had al een foto van zijn compleet ingerichte werkplek gezien toen hij op zomervakantie ging naar Normandië. Nog even lekker ertussenuit met het gezin en dan op 1 september fris aan de slag bij van De Zaag.

 De brand gooide roet in het eten, dat wil zeggen het liep allemaal wat anders dan gepland. “Maar ondanks de hectiek is iedereen bereid om me wegwijs te maken en Johan Opsteegh, mijn ervaren collega binnen het BWI-team, neemt me op sleeptouw. Samen hebben we een aantal relaties bezocht en ik heb al enkele trainingsdagen bij leveranciers gevolgd. Het is mooi om te zien hoe iedereen de draad na de brand weer oppakt en voor elkaar klaarstaat. De beletteringsactiviteiten en de Fleet Management oplossingen draaiden sowieso gewoon door, maar de afdeling bedrijfswageninrichting (BWI) moet vanaf nul volledig opnieuw worden opgebouwd. Ik zie alle machines en gereedschappen binnenkomen en van scratch af aan kan ik volgen hoe de werkplaats wordt ingericht. Dat is uitermate leerzaam, al is dat normaal natuurlijk geen onderdeel van het inwerkprogramma.”

Vanwaar de overstap naar van De Zaag?

“Ik heb ruim 13 jaar bij Auto Binnenmaas gewerkt en als klanten een bedrijfswagen wilden voorzien van een vloertje of afgetimmerde wanden dan schakelde ik met van De Zaag. Ik ken het bedrijf en de meeste mensen al jaren en los van het vakmanschap viel me altijd de teamspirit en de positieve sfeer op. Door de jaren heen hebben we ook samengewerkt bij de verduurzaming van het wagenpark, want de nieuwste Nissan LEAF’s van van De Zaag zijn allemaal elektrisch. Dan zie je gelijk dat duurzaam ondernemen hier hoog op de agenda staat en het Aluca portfolio voor de bedrijfswageninrichting sluit daar naadloos op aan. In mijn rol bij van De Zaag ga ik actief naar klanten toe. De klant – en dat zijn bij van De Zaag ook organisaties met grote wagenparken – leren kennen en met kennis van zaken adviseren, daar heb ik heel veel zin in. Er liggen ook volop kansen en de markt is in beweging. Met Aluca, waar ik me met name op zal richten, kunnen we lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen maken en dat is wat klanten willen. Zeker nu je meer en meer elektrische bedrijfswagens krijgt, wordt lichtgewicht steeds belangrijker om zo toch een acceptabele actieradius te halen,” betoogt Wouter. Hij is een relatiebouwer en chagrijnig komt in zijn woordenboek niet voor, dus reden genoeg om een kop koffie met hem te plannen.

Wouter Mikkers is telefonisch bereikbaar op 06-29543005 of per mail via wouter@vandezaag.nl

 

 

« Terug naar overzicht