MENU
van De Zaag gaat door!

Sinds de brand hebben we meters gemaakt en medio september gaan we ook weer bedrijfswageninterieurs op maat leveren

We hebben onze intrek genomen in een bedrijfspand aan de Jan van der Heydenstraat 9 in Numansdorp, op een steenworp afstand van ons oude pand.
In de vorige ‘brandbrief’ meldden we al dat de beletteringsactiviteiten en het inbouwen van Fleet Management oplossingen op locatie hoegenaamd geen hinder ondervinden van de brand. Naar verwachting kunnen we medio september ook de inrichting van bedrijfswagens weer in de volle breedte oppakken.

De nieuwe machines en de meeste gereedschappen zijn binnen en momenteel zijn we druk bezig met de inrichting van de werkplaats. We kunnen haast niet wachten om weer te beginnen, want dit is waar onze specialisten hun echte vakmanschap kunnen etaleren. Bovendien is dit passende maatwerk in het totaalconcept dat van De Zaag biedt – het van A tot Z ontzorgen – een onmisbare schakel. We doen er dan ook alles aan om snel weer op alle fronten als vanouds te presteren.

Dat wat we doen, doen we met de honderd procent zorg en aandacht zoals u dat van ons gewend bent. In het begin zal het mogelijk nog af en toe wat finetuning vergen, maar het hele team is dermate gretig dat we zeker in staat zullen zijn om te voldoen aan het verlangde afwerkings- en kwaliteitsniveau waar u als trouwe relatie recht op heeft. Want u weet het, als u kiest voor van De Zaag dan kiezen wij voor u!

Dank voor uw begrip én dank voor uw hartverwarmende woorden van steun die maken dat wij met plezier en vertrouwen verder (in)bouwen.

Roel, Danny, Norbert, directie van De Zaag B.V.

« Terug naar overzicht