MENU
Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid ontvangt nieuwe servicewagens

Voor de Veiligheidsregio Zuid-Holland-Zuid zijn we met diverse mooie projecten bezig. Een serie nieuwe servicewagens bijvoorbeeld, waarvan we er hier 4 hebben uitgestald voor de foto.

Bij deze wagens is het belangrijk dat er voldoende vrije ruimte beschikbaar is, maar moeten een groot aantal artikelen direct bereikbaar zijn. Hierbij is gekozen voor een ruime kast bij de rechterschuifdeur en een ladekast voor kleinere artikelen inde opening van de andere schuifdeur. Duurzaamheid is belangrijk, dus is ook hier gekozen voor lichtgewicht aluminium systemen van ALUCA. In het achterste deel van de laadruimte zijn de ladingzekering delen aangebracht, zo is de vliegtuigrails in de vloer verwerkt om een vlakke laadvloer te behouden*. Tegen het dak en aan de wanden van de laadruimte zijn ook vliegtuigrails aangebracht om de ladingstangen op diverse manieren te kunnen inzetten. De KIM 44 profi ladingstangen zijn ook licht in gewicht door het gebruik van aluminium.

Voor de elektrische installatie hebben we wandcontactdozen aangesloten op de walstroom. In de laadruimte hebben we extra verlichting geplaatst en ook op de achterzijde van de wagen zijn 2 werklampen geplaatst.

Per voertuig zijn er 2 uitschuifbare aluminium oprijgoten meegeleverd, deze kunnen naast de deurstijlen gezekerd worden.

*Wij produceren alle vloerplaten in eigen beheer en kunnen zo per auto aanpassingen doen. Met onze XL freesmachine maken we voor bijna alle bedrijfswagens vloerplaten uit 1 deel, zo ontstaat er een zo sterk en strak mogelijke vloer. We gebruiken de beste kwaliteit betonplex, na het plaatsen wordt de vloerplaat op de wanden afgekit en voorzien van instapstrips bij de deuren om de kwaliteit voor vele jaren te behouden.

« Terug naar overzicht