MENU
Tracking van bedrijfsmiddelen

WEBFLEET Tracking van bedrijfs­mid­delen biedt u volledig inzicht in de posities en het gebruik van uw bedrijfs­mid­delen. Vanaf één locatie kunt u direct de status van alle aangedreven bedrijfs­mid­delen en voertuigen in uw wagenpark controleren. Dit helpt u bij het behoud van hun beveiliging, waarde en effec­ti­viteit. Daarnaast zorgen geauto­ma­ti­seerde processen en meldingen voor een verlaging van uw werklast.

Webfleet Tracking van bedrijfsmiddelen helpt u

  • Uw bedrijfs­mid­delen te bewaken, ontvang een melding wanneer iets wordt verplaatst
  • Al uw voertuigen en bedrijfs­mid­delen vanuit één interface te bewaken
  • Het onderhoud te plannen om kostbare inactieve tijd te voorkomen

Belangrijkste functies van Webfleet Tracking van bedrijfsmiddelen:

Bewaak uw volledige bedrijfs­voering

WEBFLEET geeft de locatie en status van elk aangedreven bedrijfs­middel¹ en elk voertuig in uw wagenpark weer via één interface.

1 Aangedreven bedrijfs­mid­delen zijn vaak uitgerust met een eigen motor of kunnen stroom ontvangen vanuit de stroom­voor­ziening van het voertuig.

Duidelijke kaartweergave

Dankzij de gedetail­leerde kaart van WEBFLEET is het eenvoudig om precies te zien waar uw bedrijfs­mid­delen zich bevinden. Als ze niet op locatie zijn, kunt u erop vertrouwen dat u ze snel kunt vinden.

Ontvang de updates die u nodig heeft op het moment dat u ze nodig heeft

WEBFLEET laat u weten wanneer de status van uw bedrijfs­middel verandert. Als het bijvoor­beeld een bepaald gebied binnenkomt of verlaat, of als er een beweging wordt gedetec­teerd, ontvangt u een melding.

Weet hoe uw bedrijfsmiddelen worden gebruikt

Krijg een snel overzicht op de kaart van WEBFLEET; als alternatief heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot status­rap­porten over uw bedrijfs­mid­delen, inclusief huidige positie, rit, onderhoud, adres/locatie en invoer­rap­porten (bijv. status van aanhan­gerdeur).​

Behoud de waarde van uw bedrijfsmiddelen

U kunt onder­houds­taken plannen en beheren om uw bedrijfs­mid­delen in goede staat te houden. Stel meldingen in op basis van kilome­ter­teller, bedrijfstijd of tijd sinds het laatste onderhoud.

Koppel uw bedrijfsmiddel en voertuig

Informatie over gekoppelde bedrijfs­mid­delen wordt weergegeven op het primaire volgvoertuig. Dit kan bijvoor­beeld aangeven welke aanhanger aan welke vrachtwagen is gekoppeld.

Efficiënt en gemakkelijk

WEBFLEET Tracking van bedrijfs­mid­delen vormt samen met de water­be­stendige (IP67) LINK 340 de combinatie die u nodig heeft om alles onder controle te houden. ​

Als het bedrijfs­middel niet op netspanning is aangesloten, kunt u het nog steeds één keer per dag traceren dankzij de batterij van de LINK 340.

LINK 340 datasheet​ downloaden

Vraag een demo aan en zie hoe Webfleet Tracking van bedrijfsmiddelen uw bedrijf verder kan helpen.