MENU
Basis voertuigvolgsysteem

 

Til uw bedrijf in korte tijd naar een hoger niveau met een basis voertuig­ volg­systeem. Sluit de LINK 210-voer­tuig­volg­systeem zelf aan en ga snel aan de slag. U krijgt toegang tot de standaard functies en rapporten van WEBFLEET, en door de intuïtieve interface kunt u direct efficiënter te werk gaan. Als u de volledige WEBFLEET-func­ti­o­na­liteit wilt, kunt u eenvoudig upgraden naar de volledige WEBFLEET-versie.

Vraag een demo aan!

Zelfinstallatie

De LINK 210 kan eenvoudig worden aangesloten op de OBD-I­I-poort van uw voertuig. Zoek de aansluiting in uw auto, sluit het apparaat aan en u kunt direct de weg op. Activeer uw LINK 210 en krijg direct inzicht in het weggedrag van uw voertuigen.

Voertuigen in realtime volgen

Bekijk uw rijdende en geparkeerde voertuigen in realtime op een TomTom-kaart. Zoek de bestuurder die het dichtst in de buurt is en maak met een snelle service indruk op uw klanten door de tijd op de weg te minima­li­seren.

Zichtbare tracering

Voertuig­tra­cering onthoudt gedurende 90 dagen iedere voertuig­be­weging in uw wagenpark. Volg de afgelegde route op de TomTom-kaart, controleer de begin- en eindlocatie, en zie waar u kunt besparen.

Directe waarschuwingen

Ontvang directe waarschu­wingen wanneer een voertuig een vooraf bepaald gebied of een geozone in- of uitrijdt. U ontvangt de meldingen via e-mail of direct in WEBFLEET, ons online fleet manage­ment-systeem.

Ritrapporten

Maak betrouwbare en glasheldere rapporten over ritgegevens, zoals start- en eindtijden, rij- en stilstand­tijden, afgelegde afstand en meer. U kunt ervoor kiezen om de informatie als PDF op te slaan en deze gebruiken om uw bedrijfs­ac­ti­vi­teiten te optima­li­seren.

Ritregistratie

Bespaar eenvoudig met ritre­gi­stratie. Sla nauwkeurig het aantal zakelijk en privé gereden kilometers op met WEBFLEET Logbook. Ritre­gi­stratie wordt hierdoor snel en eenvoudig. Dat bespaart u extra admini­stratie en kosten.

Meer over zakelijke kilometerregistratie

Link 210

De Link 210 is verkrijgbaar voor € 179,00 excl. btw. Het Webfleet abonnement is verkrijgbaar vanaf € 8,95 per maand/ voertuig.

Neem contact met mij op voor een demonstratie