MENU
Bedrijfsintegratie

Met WEBFLEET laat u uw gehele organisatie slimmer werken, niet alleen het wagenpark. Meer samen­werking tussen afdelingen leidt tot meer resultaat.

Versterk uw organisatie met wagenpark gegevens. Met de open platform benadering van WEBFLEET kunt u processen aanpassen aan uw bedrijf of bestaande integraties uit ons partner netwerk gebruiken.

Functies voor bedrijfsintegratie:

Een van de grootste selecties geïnte­greerde apps in de sector

Of u nu Webfleet Solutions fleet management wilt integreren met uw applicaties op kantoor, in de voertuigen of op uw mobiel, wij regelen het allemaal.

Kantooroplossingen

Gebruik WEBFLEET.connect en verrijk uw back-of­fi­ce­sys­temen met nuttige gegevens over uw voertuigen op de weg, opdrachten en personeel, zoals aankomst­tijden, werktijden en aantal gereden kilometers. Onze Software en Hardware Alliance Partners bieden directe integratie met tientallen applicaties.

Oplossingen in het voertuig

Wij verbinden uw voertuigen met uw kantoor. En omdat we deze verbinding al tot stand hebben gebracht, willen we u in staat stellen andere apparaten te verbinden met uw back-office via LINK.connect. Creëer extra oplossingen in het voertuig, verbind externe hardware via Bluetooth met uw Webfleet Solutions LINK-voer­tuig­volg­systeem om aanvullende gegevens omtrent het voertuig te registreren, zoals temperatuur, banden­spanning, barcodes en RFID’s.

Zakelijke applicaties

Met onze PRO 8-apparaten digita­li­seren we het leven van uw mensen op de weg en wordt het voor iedereen gemak­ke­lijker om op de hoogte en up-to-date te blijven.

Maar dat gaat voor ons nog niet ver genoeg. Wij willen dat u ook uw eigen zakelijke applicaties moet kunnen gebruiken. En daarom hebben we PRO.connect ontwikkeld. Dit is een API waarmee u apps op de PRO 8 kunt integreren met uw eigen back-end­sys­temen.

Webfleet PRO8375 (Truck) Driver Terminal

Aanpasbare Driver Terminal die de schakel vormt tussen bestuurder en voertuig gegevens, en zakelijke processen

Kan verbinden met LINK 510, LINK 710.

 • Navigatie en verkeers­in­for­matie van wereld­klasse
 • 7-inch scherm en robuust ontwerp, geopti­ma­li­seerd voor gebruik zowel in het voertuig als buiten de deur
 • Fleet manage­ment-func­ti­o­na­liteit in combinatie met WEBFLEET
 • Ondersteun bestuurders voor meer veiligheid en efficiëntie
 • Verbeter de produc­ti­viteit en klanten­service
 • Pas het apparaat aan uw zakelijke behoeften aan

Wij werken succesvol met onderstaande partijen

Deep Orange

Deep Orange heeft de volgende oplossingen en diensten ontwikkeld;

 • ForYouToDo, chauffeursapp t.b.v. ritopdrachten en werktijden
 • CAO WORKreport, software om de verloning uit te voeren voor o.a. de Beroepsgoederenvervoer (BGV)
 • Fleetplanner, een online planning- en routeoptimalisatie tool om eenvoudig uw voertuigen te plannen
 • SMS Alert, berichtgeving bij aflevering, bijvoorbeeld 15 minuten voor aankomsttijd ontvangt uw klant een sms-bericht
 • Tempi, hard- en software voor temperatuurregistratie in voertuigen en trailers

Voor meer informatie, kijk eens op www.deeporange.nl of klik hier voor een afspraak

Webfleet integratie met Loadmonitor

Loadmonitor voorkomt overbelading van uw bestelbus

Speciaal voor voertuigen met een conventionele vering (blad- en/of schroefveren) is LOADMONITOR ontwikkeld. LOADMONITOR wordt als gekalibreerd systeem in uw voertuig gemonteerd. Door de deuren te openen, start het systeem automatisch op en geeft het direct via een digitaal display aan hoever u nog van het maximum laadvermogen af zit. Hierdoor voorkomt u overbelading van uw bedrijfsauto.

Bij overschrijding van het maximaal toegestane gewicht krijgt de berijder een waarschuwings- signaal dat maant tot actie. Indien LOADMONITOR gekoppeld is aan een telematica systeem, verkrijgt u als wagenparkbeheerder real time inzicht in de actuele belading van uw wagenpark.

Via de Webfleet Plug-in worden de gegevens van Loadmonitor vertoond in Webfleet. Per voertuig is zichtbaar wat het maximale gewicht is, hoeveel je geladen hebt en of je over beladen bent. In het dashboard van Loadmonitor kunnen

Loadmonitor is de bewezen oplossing tegen overbelading en is vandaag de dag het meest betrouwbare, multifunctionele aslast weegsysteem in de markt. Het blinkt uit qua gebruiksgemak – van het eenvoudig aflezen van het gewicht in het voertuig tot en met de mogelijkheid van volledig automatische rapportage van gewichten met laad- en los locatie voor de wagenparkbeheerder – én het is bovendien eenvoudig te monteren op elk voertuigtype van bestelwagen tot bakwagen zonder luchtvering.

Lees meer over Loadmonitor

Logistics.ONE

De mobiele oplossing voor transport en logistiek

Meerwaarde creëren door uiteenlopende processen, eenvoudige en zeer complexe, flexibel te kunnen ondersteunen vormt één van de fundamenten van onze Logistics.ONE software. Ook gebruiksgemak, betrouwbaarheid, security en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding zijn essentieel voor het succes van Logistics.ONE.

Logistics.ONE verzorgt de perfecte ondersteuning van werkzaamheden buiten uw trucks of bestelwagens, uw logistieke dienstverlening en uw eventuele aanvullende service-activiteiten. Logistics.ONE is een niet alleen een chauffeursapp, het is veel meer!

Flexibel, perfect en gebruiksvriendelijk kunnen ondersteunen van uiteenlopende mobiele processen zoals leveringen, ophalingen, installaties en omruilingen vormt de kernkwaliteit van onze Logistics.ONE software. Inzet van Logistics.ONE garandeert u optimale Last Mile ondersteuning, u weet altijd waar een zending is, realiseert uniforme werkprocessen en het hoogst mogelijke percentage geslaagde eerste leveringen. Daarnaast bespaart u tijd en geld aan communicatie, kunt u een “Management By Exception” strategie introduceren, krijgt u procesoptimalisatie en kunt u afstand nemen van uw concurrentie. Met Logistics.ONE is de juiste informatie, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Logistics.ONE software biedt bewezen functionaliteit die door bedrijven actief in Last Mile Delivery, Tweemansleveringen, Pakketbezorging, Webstore Delivery, Groothandel, Retaildistributie of Fijnmazige Distributie uitermate succesvol wordt ingezet.

Logistics.ONE software is geschikt voor inzet op de Webfleet PRO8375 Driver Terminal

Neem eens een kijkje op www.aventeon.nl of klik hier voor een afspraak.

Scangaroo

Mobiel scannen

Scangaroo is een applicatie waarmee compacte document scanners aangestuurd worden. De applicatie wordt veel gebruikt op de Webfleet PRO8375 Driver Terminal van Webfleet Solutions.  Scangaroo is flexibel in te zetten en te gebruiken, bijvoorbeeld onderweg vanuit de auto of op locatie bij de klant. De transporteur heeft vaak te maken met veel verschillende soorten documenten die retour moeten naar kantoor. Het komt met regelmaat voor dat chauffeurs na een lange periode pas terug komen op kantoor, en belangrijke transportdocumenten dus ook. Deze documenten zijn in veel gevallen wel nodig voor de administratie of om het transport te kunnen factureren. Denk aan vrachtbrieven, CMR, Lieferschein, pakbonnen, bewijs van invoer, douanedocumenten, emballagebonnen en andere documenten. Het kan voorkomen dat deze documenten kwijtraken, onleesbaar worden of scheuren, waardoor ze niet meer gebruikt kunnen worden voor facturatie. Transporteurs worden dan geconfronteerd met klanten die een leesbare CMR willen ontvangen, maar deze kunnen ze in dat geval niet leveren. Dit zorgt voor veel ongemak bij de transporteur en de klant. Neem eens een kijkje op www.scangaroo.nl of neem contact met ons op voor een demonstratie.

NEXTdriver app

Integratie Webfleet met NEXTdriver

Transportondernemingen kunnen veel kosten besparen door het verbeteren van het rijgedrag. Voor een optimaal resultaat is het van belang om de chauffeurs continue te coachen. Echter, dit vergt veel tijd en specifieke expertise.

Met NEXTdriver coachen wij uw chauffeurs structureel op professioneel rijgedrag en nemen we u deze taak volledig uit handen. Zo bespaart u niet alleen op de brandstof-, onderhouds- en schadekosten, maar bespaart u ook veel tijd, zodat u zich kunt richten op andere zaken.

NEXTdriver coacht uw chauffeurs bij het verbeteren van hun rijgedrag. Dit leidt tot een reductie van brandstof, CO2, onderhoud en schadelast.

De belangrijkste voordelen:

 • De chauffeurs worden wekelijks gecoacht met de NEXTdriver app en de NEXTdriver coaches. Dat scheelt je bedrijf dus een hoop tijd en levert zichtbaar resultaat.
 • Met NEXTdriver bespaar je structureel op brandstof-, onderhouds- en schadekosten.
 • Met de reductie van CO2 draag je bij aan het klimaatakkoord en een beter milieu.
 • NEXTdriver is een investering in je chauffeurs en helpt hen in hun ontwikkeling van beroepschauffeur.
 • Door het winnen van badges bij het behalen van targets zijn chauffeurs extra gemotiveerd om zich te verbeteren. Ook hun plek op de ranglijst binnen je bedrijf draagt daar sterk aan bij.
 • De rijgedrag coaching gebeurt op basis van je OptiDrive rijgedragdata uit WEBFLEET, dus je kunt meteen al met NEXTdriver aan de slag.
 • Met het online management portal krijg je direct inzicht in de geboekte voortgang op de rijprestaties van je vloot.
 • NEXTdriver heeft een privacyvriendelijke aanpak en voldoet aan de AVG richtlijnen.

Kijk voor meer informatie op www.nextdriver.nl