MENU
Elektrische Voertuigen

WEBFLEET geeft u de tools die u nodig hebt om uw elektrische wagenpark efficiënt te beheren.

Webfleet helpt u

  • contact te houden met uw elektrische wagenpark als voertuigen geparkeerd of onderweg zijn
  • uw gehele elektrische wagenpark in één oogopslag te volgen, samen met uw voertuigen met verbran­dings­motor (ICE (internal combustion engine)-voertuigen)
  • ervoor te zorgen dat u weet wat het bereik is, zodat uw chauffeurs genoeg acculading hebben om hun taken te voltooien
  • uw taken te plannen door chauffeurs op pad te sturen gebaseerd op het oplaad­niveau van het voertuig
  • oplaadin­for­matie in realtime te bekijken en altijd te weten wat de oplaad­ni­veaus van uw elektrische voertuigen zijn
  • adequaat te reageren op onverwachte gebeur­te­nissen, door EV-op­laad­punten op de kaart van uw PRO Driver Terminal weer te geven

 

KLAAR VOOR ELEKTRISCH RIJDEN?

Kom meer te weten over wat elektrische voertuigen (EV’s) kunnen betekenen voor commerciële wagenparken en hoe telematica alles eruit kan halen.

Accuniveau in realtime

Verlaag uw zorgen over bereik wat betreft uw elektrische en plug-in hybride voertuigen door altijd te weten wat het accuniveau en het resterende rijbereik is.

Nauwkeurige EV-op­laadin­for­matie

Weet wat er gebeurt in het veld met complete zicht­baarheid van oplaad­status en resterende oplaadtijd van uw voertuig.

Vind de dichtst­bij­zijnde EV-op­laad­punten

Uw chauffeurs kunnen vertrouwen op de EV-kaart­dekking van TomTom op hun PRO Driver Terminal of de Webfleet Mobile app met oplaad­punten in meer dan 50 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten en Azië.

Eenvoudig Fleet Management

Met onze WEBFLEET-op­lossing kunt u uw ICE-, hybride- en elektrische wagenparken allemaal op hetzelfde platform bekijken, volgen en beheren, terwijl u indien nodig chauffeurs kunt onder­steunen. WEBFLEET kan ook worden geïnte­greerd met een reeks applicaties van derde partijen, zodat u de ideale oplossing voor uw wagenpark kunt samen­stellen.