MENU
Expert voertuigvolgsysteem

Als de standaard­ functies van WEBFLEET niet toereikend zijn voor uw behoeften, wanneer u bijvoor­beeld het systeem wilt verbinden met de FMS-in­terface of de digitale tachograaf, of als u een externe GPS-antenne nodig hebt, dan is ons geavan­ceerde voertuig ­volg­systeem de juiste keuze voor u. Het geavan­ceerde voertuig­ volg­systeem bestaat uit WEBFLEET, LINK 710 en de PRO Driver Terminal passend bij uw wagenpark

Vraag een demo aan!

Kom op tijd en zonder stress aan

De ideale partner voor uw mobiele medewerkers. PRO biedt uw bestuurders navigatie van wereld­klasse en bij verbinding met WEBFLEET kunnen ze bovendien commu­ni­ceren met het kantoor en orders ontvangen op het scherm.

Meer inzicht

Met de geavan­ceerde rappor­ta­ge­mo­ge­lijk­heden van WEBFLEET kunt u de prestaties van uw wagenpark optima­li­seren. U vindt de meest uitgebreide reeks kant-en-klare rapporten die gedetail­leerde inzichten bieden in de activi­teiten van individuen en het wagenpark. Met de aangepaste rapporten kunt u de informatie markeren die uw bedrijf nodig heeft op het moment dat u die nodig hebt. En rapporten kunnen op geplande momenten automatisch worden gegenereerd of naar wens worden gedownload.

Lokaliseer het dichtstbijzijnde voertuig in een handomdraai

Bekijk uw rijdende en geparkeerde voertuigen in realtime op een TomTom-kaart. Zoek de bestuurder die het dichtst in de buurt is en maak met een snelle service indruk op uw klanten door de tijd op de weg te minima­li­seren.

De snelste weg. Bewezen

Het verkeer heeft invloed op 24% van alle rijtijd.** Dit kan u tot acht werkdagen per jaar per medewerker kosten en is de voornaamste oorzaak (93%) van vertra­gingen bij klant­af­spraken.*** Met TomTom Traffic vinden uw bestuurders altijd de snelste weg naar de klant en voorkomt u onnodige boetes en negatieve impact op de omzet. Beschikbaar wanneer PRO is verbonden met WEBFLEET.

Intuïtieve interface

U kunt picto­grammen toekennen aan verschil­lende voertuig­typen en een overzicht krijgen van verschil­lende categorieën voertuigen. Op de kaart wordt de positie van ieder voertuig automatisch bijgewerkt. En omdat WEBFLEET een abonne­ments­service is, ontvangt u alle kaarten en upgrades zodra deze beschikbaar zijn.

Veilig

Wij begrijpen dat u 24 uur per dag betrouwbare toegang tot uw applicatie voor fleet management nodig heeft en permanente, volledige beveiliging. U kunt gerust zijn. WEBFLEET biedt uitstekende prestaties en is alleen toegan­kelijk via een beveiligde online account met uw persoon­lijke gebrui­kersnaam en wachtwoord. Daarom vertrouwen meer dan 50.000 zakelijke klanten op de WEBFLEET-service

Probleemloze wederzijdse communicatie

Vereen­voudig uw order­werk­proces en bespaar tijd door opdrachten en order­in­structies recht­streeks van uw kantoor naar de PRO Driver Terminal van uw chauffeur te sturen. De terminal leest de mededeling hardop voor om afleiding van de bestuurder te voorkomen. U blijft in contact met uw team op de weg en ontvangt regelmatig updates over de orderstatus en ETA’s, zodat u snel kunt reageren op onverwachte gebeur­te­nissen.

Integreer al uw zakelijke systemen

U kunt eenvoudig andere bedrijfs­toe­pas­singen integreren met WEBFLEET, zodat u precies de oplossing krijgt die u nodig heeft. Met de PRO 8375 driver terminal kunt u bijvoor­beeld het werkpro­ces­beheer nog verder aanpassen. Dit systeem verwerkt activi­teiten zoals voertuig­con­troles en het vastleggen van leverings­ge­gevens via het scannen van barcodes en digitale handte­ke­ningen in combinatie met toepas­singen van derden. Al uw gegevens worden vervolgens in één systeem opgeslagen.