MENU
Geavanceerd voertuigvolgsysteem

De gebruiks­vrien­de­lijke Software as a Servi­ce-tech­no­logie van WEBFLEET is geschikt voor iedere bedrijfsauto. De innovatieve, geavan­ceerde online fleet manage­ment-mo­ge­lijk­heden geven u volledig inzicht in alles wat er op de weg gebeurt. Met deze oplossingen bent u niet alleen op de hoogte van waar, wanneer en hoe een voertuig is gebruikt, maar maakt u het werk voor uw teams op de weg ook gemak­ke­lijker door ze te onder­steunen met de juiste tools. Onze gecer­ti­fi­ceerde instal­la­teurs zorgen dat u binnen één dag aan de slag kunt, zonder IT-in­stal­latie, zodat u direct geld bespaart. Ontdek alle mogelijk­heden van de LINK 610 en de LINK 710 in combinatie met WEBFLEET en creëer het ideale voertuig­ volg­systeem voor uw bedrijf.

Bel mij voor een afspraak.

Altijd inzicht in waar uw bestuurders zich bevinden

Bekijk uw rijdende en geparkeerde voertuigen in realtime op een TomTom-kaart. Zoek de bestuurder die het dichtst in de buurt is en maak met een snelle service indruk op uw klanten door de tijd op de weg te minima­li­seren.

Uitgebreide rapporten

Met de geavan­ceerde rappor­ta­ge­mo­ge­lijk­heden van WEBFLEET kunt u de prestaties van uw wagenpark optima­li­seren. U vindt de meest uitgebreide reeks kant-en-klare rapporten die gedetail­leerde inzichten bieden in de activi­teiten van individuen en het wagenpark. Met de aangepaste rapporten kunt u de informatie markeren die uw bedrijf nodig heeft op het moment dat u die nodig hebt. En rapporten kunnen op geplande momenten automatisch worden gegenereerd of naar wens worden gedownload.

Informatieve tracering

Bepaal waar u kunt besparen door eerdere ritten na te trekken. Traceer de reis van begin tot eind en verkrijg informatie over de snelheid en het aantal tussenstops van het voertuig.

Intuïtieve interface

U kunt picto­grammen toekennen aan verschil­lende voertuig­typen en een overzicht krijgen van verschil­lende categorieën voertuigen. Op de kaart wordt de positie van ieder voertuig automatisch bijgewerkt. En omdat WEBFLEET een abonne­ments­service is, ontvangt u alle kaarten en upgrades zodra deze beschikbaar zijn.

Veilig

Wij begrijpen dat u 24 uur per dag betrouwbare toegang tot uw applicatie voor fleet management nodig heeft en permanente, volledige beveiliging. U kunt gerust zijn. WEBFLEET biedt uitstekende prestaties en is alleen toegan­kelijk via een beveiligde online account met uw persoon­lijke gebrui­kersnaam en wachtwoord. Daarom vertrouwen meer dan 50.000 zakelijke klanten op de WEBFLEET-service.

Verbeter de tevredenheid van uw klanten

  • Houd uw klanten van elke fase op de hoogte.
  • Bied uw klanten de meest betrouwbare aankomst­tijden.
  • Stel uw klanten direct op de hoogte als er een vertraging optreedt en geef hen een nieuwe verwachte aankomsttijd.