MENU
Geavanceerd voertuigvolgsysteem

Als de standaardfuncties van WEBFLEET niet toereikend zijn voor uw behoeften, wanneer u bijvoorbeeld het systeem wilt verbinden met de FMS-interface of de digitale tachograaf, of als u een externe GPS-antenne nodig hebt, dan is ons geavanceerde voertuigvolgsysteem de juiste keuze voor u.

Kom op tijd en zonder stress aan

De ideale partner voor uw mobiele medewerkers. TomTom PRO biedt uw bestuurders navigatie van wereldklasse en bij verbinding met WEBFLEET kunnen ze bovendien communiceren met het kantoor en orders ontvangen op het scherm.

Meer inzicht
Uitgebreide rapporten

Met de geavanceerde rapportagemogelijkheden van WEBFLEET kunt u de prestaties van uw wagenpark optimaliseren. U vindt de meest uitgebreide reeks kant-en-klare rapporten die gedetailleerde inzichten bieden in de activiteiten van individuen en het wagenpark. Met de aangepaste rapporten kunt u de informatie markeren die uw bedrijf nodig heeft op het moment dat u die nodig hebt. En rapporten kunnen op geplande momenten automatisch worden gegenereerd of naar wens worden gedownload.

Lokaliseer het dichtstbijzijnde voertuig in een handomdraai
Voertuigen in realtime volgen

Bekijk uw rijdende en geparkeerde voertuigen in realtime op een TomTom-kaart. Zoek de bestuurder die het dichtst in de buurt is en maak met een snelle service indruk op uw klanten door de tijd op de weg te minimaliseren.

De snelste weg. Bewezen.*

Het verkeer heeft invloed op 24% van alle rijtijd.** Dit kan u tot acht werkdagen per jaar per medewerker kosten en is de voornaamste oorzaak (93%) van vertragingen bij klantafspraken.*** Met TomTom Traffic vinden uw bestuurders altijd de snelste weg naar de klant en voorkomt u onnodige boetes en negatieve impact op de omzet. Beschikbaar wanneer TomTom PRO is verbonden met WEBFLEET.

* Op basis van onafhankelijke rijtests uitgevoerd in Berlijn door het German Aerospace Centre (DLR) en in Londen door Blauw Research, waarin de reistijden van TomTom Traffic werden vergeleken met die van andere aanbieders. December 2011 en augustus 2013.
** TomTom-verkeersindex 2013.
*** TomTom-onderzoek 2012.

Intuïtieve interface

U kunt pictogrammen toekennen aan verschillende voertuigtypen en een overzicht krijgen van verschillende categorie├źn voertuigen. Op de kaart wordt de positie van ieder voertuig automatisch bijgewerkt. En omdat WEBFLEET een abonnementsservice is, ontvangt u alle kaarten en upgrades zodra deze beschikbaar zijn.

Veilig

Wij begrijpen dat u 24 uur per dag betrouwbare toegang tot uw applicatie voor fleet management nodig hebt en permanente, volledige beveiliging. U kunt gerust zijn. WEBFLEET biedt uitstekende prestaties en is alleen toegankelijk via een beveiligd onlineaccount met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Daarom heeft de WEBFLEET-service het vertrouwen van meer dan 48.000 bedrijven die samen meer dan 785.000 voertuigen over de hele wereld beheren.