MENU
Instapmodel voertuigvolgsysteem

WEBFLEET® + LINK 410

De gebruiksvriendelijke Software as a Service-technologie van WEBFLEET® is geschikt voor iedere bedrijfsauto. De innovatieve, geavanceerde online fleet management-mogelijkheden geven u volledig inzicht in alles wat er op de weg gebeurt. Met deze oplossingen bent u niet alleen op de hoogte van waar, wanneer en hoe een voertuig is gebruikt, maar maakt u het werk voor uw teams op de weg ook gemakkelijker door ze te ondersteunen met de juiste tools. Onze gecertificeerde installateurs zorgen dat u binnen één dag aan de slag kunt, zonder IT-installatie, zodat u direct geld bespaart.

Altijd inzicht in waar uw bestuurders zich bevinden

Bekijk uw rijdende en geparkeerde voertuigen in realtime op een TomTom-kaart. Zoek de bestuurder die het dichtst in de buurt is en maak met een snelle service indruk op uw klanten door de tijd op de weg te minimaliseren

Uitgebreide rapporten

Met de geavanceerde rapportagemogelijkheden van WEBFLEET kunt u de prestaties van uw wagenpark optimaliseren. U vindt de meest uitgebreide reeks kant-en-klare rapporten die gedetailleerde inzichten bieden in de activiteiten van individuen en het wagenpark. Met de aangepaste rapporten kunt u de informatie markeren die uw bedrijf nodig heeft op het moment dat u die nodig hebt. En rapporten kunnen op geplande momenten automatisch worden gegenereerd of naar wens worden gedownload.

Informatieve tracering

Bepaal waar u kunt besparen door eerdere ritten na te trekken. Traceer de reis van begin tot eind en verkrijg informatie over de snelheid en het aantal tussenstops van het voertuig.

Intuïtieve interface

U kunt pictogrammen toekennen aan verschillende voertuigtypen en een overzicht krijgen van verschillende categorieën voertuigen. Op de kaart wordt de positie van ieder voertuig automatisch bijgewerkt. En omdat WEBFLEET een abonnementsservice is, ontvangt u alle kaarten en upgrades zodra deze beschikbaar zijn.

Veilig

Wij begrijpen dat u 24 uur per dag betrouwbare toegang tot uw applicatie voor fleet management nodig hebt en permanente, volledige beveiliging. U kunt gerust zijn. WEBFLEET biedt uitstekende prestaties en is alleen toegankelijk via een beveiligd onlineaccount met uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Daarom heeft de WEBFLEET-service het vertrouwen van meer dan 48.000 bedrijven die samen meer dan 785.000 voertuigen over de hele wereld beheren.

Verbeter de tevredenheid van uw klanten

  • Houd uw klanten van elke fase op de hoogte.
  • Bied uw klanten de meest betrouwbare aankomsttijden.
  • Stel uw klanten direct op de hoogte als er een vertraging optreedt en geef hen een nieuwe verwachte aankomsttijd.
Meer dan compleet!
  • Specialist in maatwerk en innovatie
  • Van ZZP'er tot multinationals
  • Voor het totaal ontzorgen van uw wagenpark
  • Alles onder 1 dak voor een complete bedrijfswageninrichting
  • Eigen haal- en brengservice met onze vrachtwagen
Offerte aanvragen Ons team