MENU
TachoShare
Wilt u uw bestaande aanbieder van analy­se­diensten behouden?

 

WEBFLEET TachoShare downloadt en archiveert tachograaf gegevens op afstand. Vervolgens kunnen deze gegevens worden geïmpor­teerd in uw analyse software van derden.

 

 

Download hier de Tachoshare datasheet

Automatisch op afstand downloaden en archiveren van tacho­graaf­ge­gevens

Deze oplossing downloadt automatisch gegevens van de bestuur­ders­kaart en het voertuig naar de beveiligde servers van Webfleet Solutions, waar deze minimaal 2 jaar* lang worden opgeslagen, waardoor naleving van de geldende wet- en regelgeving eenvoudiger wordt.

Als gebruikers gegevens willen downloaden buiten het reeds opgegeven schema is dat geen probleem. U hebt de vrijheid om dit handmatig op te vragen wanneer u het nodig hebt.

Gegevens delen met externe aanbieders van analy­se­diensten

U krijgt volledige controle over de toegangs­rechten van uw tacho­graaf­ge­gevens zodra deze in het archief zijn opgeslagen. Deel uw gegevens naar eigen inzicht met uw bestaande externe aanbieder van analy­se­diensten**.

** API beschikbaar voor externe leveran­ciers om hun service te integreren.

Overzicht van de downlo­ad­status ten opzichte van de planning

Met het heldere, complete overzicht blijft u steeds geïnfor­meerd en up-to-date betreffende de wettelijke eisen waaraan u moet voldoen.

Over TachoShare Windows App

TachoShare Windows App helpt u uw tacho­graaf­ge­gevens automatisch te downloaden en op te slaan in het WEBFLEET-ar­chief op uw lokale Windows-desktop­com­puter. Een handig hulpmiddel voor lokale toepas­singen voor tacho­graaf­analyse.

Wilt u meer? Ga dan voor TachoShare Plus

Met een extra abonnement kunt u profiteren van alle boven­staande functies plus:

  • Geauto­ma­ti­seerd wekelijks downloaden van de gegevens van het voertuig.
  • Geauto­ma­ti­seerd dagelijks downloaden van de gegevens van de bestuur­ders­kaart.
  • Module resterende rijtijden

Hoe werkt het?