MENU
WEBFLEET Nieuws

Bewaak uw bedrijfsmiddelen en voertuigen op één interface

Het volgsysteem LINK 340 geeft u, in combinatie met WEBFLEET, inzicht in de posities en het gebruik van uw bedrijfsmiddelen. U kunt alle bedrijfsmiddelen met voeding en voertuigen in uw wagenpark bewaken via één interface, zodat u uw bedrijfsmiddelen beter kunt beheren. Daarnaast helpen geautomatiseerde processen en meldingen u de werklast te verminderen.

VOORDELEN

HOUD ALTIJD DE TOUWTJES IN HANDEN
• Stelt u op de hoogte wanneer uw bedrijfsmiddel wordt verplaatst waardoor
onbevoegd gebruik wordt ontmoedigd en u snel op diefstal kunt reageren.
• Beperkt het transportrisico op diefstal, verlies of verkeerde plaatsing tot een
minimum dankzij duidelijk inzicht in uw bedrijfsmiddelen.

VERMINDER DE WERKLAST DANKZIJ GEAUTOMATISEERD ASSET MANAGEMENT
• Verstrekt posities en geautomatiseerde rapportage over de wijze waarop uw
bedrijfsmiddelen worden gebruikt.
• Traceert uw bedrijfsmiddelen en uw wagenpark via één interface.
• Verbetert de nauwkeurigheid en efficiëntie van het factureren van
huurgoederen of het bijhouden van de boekhouding van bedrijfsmiddelen.

BESPAAR KOSTEN EN BEHOUD DE WAARDE VAN UW BEDRIJFSMIDDELEN
• Ondersteunt geplande onderhoudstaken om kostbare uitvaltijd te voorkomen.

klik hier voor de brochure of maak een afspraak met één van onze Account Managers

Scan uw documenten via de Webfleet PRO8375

Scangaroo zorgt ervoor dat alle documenten binnen een paar minuten, na het afleveren van de goederen, terug op kantoor zijn. Scangaroo is de eenvoudigste applicatie voor het mobiel inscannen van documenten. De Scangaroo app is beschikbaar voor de Webfleet PRO8375.

De chauffeur kan met behulp van Scangaroo heel makkelijk alle documenten na afleveren, documenten scannen in de vrachtwagen. Bij het gebruik van boordcomputers kan Scangaroo in het vragen pad geïntegreerd worden. Bij gebruik met de smartphone kan de Scangaroo oplossing meegenomen worden op locatie bij de klant. De chauffeur kan met behulp van de gebruiksvriendelijke scan app de documenten gelijk inscannen. Documenten kunnen in kleur of met grijswaarden gescand worden en er kan een keuze worden gemaakt tussen 150 of 300 DPI. Deze instellingen beïnvloeden de grootte van het bestand. De kwaliteit van de scans blijven hetzelfde. Vanuit de applicatie kan er gemaild worden naar een vooraf ingesteld mailadres. Met Scangaroo is de informatie over het laden en lossen real-time beschikbaar voor de transporteur. De transporteur kan de gescande informatie snel doorspelen aan de opdrachtgever, het laadadres en het los adres. De logistieke administratie kan direct worden bijgewerkt. Kortom tijd besparen, kosten besparen en de cashflow versnellen! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken