MENU
Wagenparkbeheer

Helder inzicht
U wilt toch ook dat alles op rolletjes loopt? Waar liggen de papieren, de leasecontracten, hoe zit het met de onderhoudshistorie, het plannen van een beurt? Z-Fleetview heeft het passende antwoord en zorgt dat de relevante data op één centraal punt wordt opgeslagen, bijgehouden én altijd beschikbaar is.
Vaak excelleert een fleetmanagementsysteem op slechts een specifiek onderdeel en dat is waar Z-Fleetview zich onderscheidt. Z-Fleetview maakt het mogelijk om werkelijk alles te managen. Dit online wagenparkbeheersysteem biedt u de functionaliteit die u wenst en ontzorgt u compleet op administratief vlak.

Koppeling TomTom Telematics
De koppeling met TomTom Telematics – de fleetmanagementproducten die wij sinds jaren leveren en supporten – maakt dat we nog heel veel verder kunnen gaan waar anderen stoppen. Automatische gegevenssynchronisatie met TomTom WEBFLEET voorziet u van actuele berijdersinformatie en maakt dat u kunt sturen op brandstofverbruik, rijgedrag etc. En we ontwikkelen Z-Fleetview voor u door, op basis van gebruikers- en berijderswensen in lijn met wet- en regelgeving.

Fleetmanagement
Alle informatie over uw totale wagenpark centraal opslaan en beheren geeft een bedrijf enorme slagkracht. Altijd actueel en met een enkele muisklik direct voorhanden. Zo kunt u efficiënter plannen en bespaart u tijd en geld. Manage de financiële aspecten van uw vloot (klein of groot) en bereken, vergelijk én verlaag de TCO.
Z-Fleetview is eenvoudig te integreren met bestaande boekhoudkundige pakketten waardoor u informatie kunt delen en slechts eenmalig hoeft te verwerken. Zo verkleint u de kans op fouten tot een absoluut minimum en vergroot u de kennis van uw wagenpark doordat u relevante data opbouwt en stapelt in een centrale database.
Uit willekeurig welke invalshoek zoeken, waardevolle managementinformatie in een handomdraai beschikbaar.
Contractmanagement, onderhoudsplanning, automatische dynamische workflow, kilometerregistratie en goede koppelingsmogelijkheden met alle gangbare boordcomputersystemen voor verregaande berijdersinformatie.
Niets is statisch en daarom is Z-Fleetview flexibel aanpasbaar en groeit het mee met uw organisatie.

Schade & incidenten
Een auto met een onverwacht technisch mankement moet zo snel mogelijk weer kunnen rijden. Noodzakelijk reparatiewerk aan beschadigde voertuigen, als gevolg van een ongeluk, doorkruist de planning en is vaak reactief en vraagt om snel handelen. Indien mogelijk kunt u sturen op schadeherstel gecombineerd met reeds gepland onderhoudswerk, maar dan is het zaak goed inzicht te hebben op onderhoudsschema’s en de beschikbaarheid van andere voertuigen etc. Een werkplaatsverzoek of anderszins is eenvoudig te plannen met Z-Fleetview, net als het aanvragen van offertes, het loggen van alle incidentgegevens en het ‘on-the-fly’ opbouwen van een archief inclusief foto’s. Zo houdt u uw wagenpark in topconditie.

Onderhoud & planning
Een werkbaar onderhoudsschema voor het totale wagenpark maken, rekening houdend met noodzakelijke beschikbaarheid inclusief een signaalfunctie die u proactief helpt plannen? Op basis van inputgegevens, zoals bijvoorbeeld de gewenste tijd- en kilometerintervallen, is het met Z-Fleetview uiterst eenvoudig een digitaal onderhoudsschema te genereren waarnaar u daarna niet meer hoeft om te kijken. De data in de centrale database en de bijgewerkte en dus altijd actuele logboekgegevens van ieder voertuig maken dat er een automatisch serviceverzoek wordt gedaan en dat alles wordt geregeld. Het systeem helpt u op weg en zorgt dat u nooit meer onverwacht stilstaat.

Workflow
Z-Fleetview voorziet u van een gebruiksvriendelijke portal die wordt ondersteund door een centraal workflowsysteem dat u stapsgewijs door het systeem loodst. Zo is het vrijwel onmogelijk om ooit nog iets te vergeten, want het system vertelt u wat de logische vervolgstap is.
Een extra auto in de lease erbij? Het systeem neemt u bij de hand en zorgt dat alles eromheen in gang gezet en geregeld wordt. U heeft een schade aan een voertuig? Het systeem komt met mogelijke opties van reparatiebedrijven, helpt u om offertes voor schadeherstel aan te vragen (desgewenst volautomatisch) en doet melding aan de verzekeraar etc.
U wordt geattendeerd op wat er gebeurt en staat te gebeuren omdat Z-Fleetview voorspellingen kan doen op basis
van historisch opgebouwde gegevens. Het is als het ware een richtinggevend en zelflerend systeem waarbij u als manager sturend bent en afhankelijk van de situatie kiest of u een moment overschakelt op de automatische piloot.
Alles onder controle met Z-Fleetview!

Info
Per voertuig wordt een maandelijkse vaste fee berekend. Onze oplossing vereist geen aanschaf van hardware. We hanteren een transparant kostenmodel. U betaalt enkel voor dat wat u daadwerkelijk gebruikt en uw maandcontract wordt dus flexibel aangepast wanneer u uw wagenpark inkrimpt of uitbreidt. Bij het afsluiten van het contract wordt voor het opzetten en inrichten van het systeem en het verzorgen van een korte instructie in overleg een nader te bepalen bedrag berekend (afhankelijk van complexiteit, nut en noodzaak).
van De Zaag is een solide, milieubewuste organisatie – gespecialiseerd in bedrijfswageninrichtingen, beletteringen en
voertuigelektronica – die fleetowners totaal kan ontzorgen. Wij zijn uw partner onderweg en helpen u vooruit! Maak een afspraak, telefonisch of via mail, en ervaar het gemak van Z-Fleetview.

« Terug naar overzicht