MENU
Webfleet

Wanneer uw personeel op pad is, kan het moeilijk zijn om volledig op de hoogte te blijven van de dagelijkse werkzaamheden. TomTom heeft dit probleem opgelost met Webfleet, een online applicatie die u in staat stelt uw wagenpark 24 uur per dag vanaf iedere pc te beheren. Er hoeft geen software te worden geïnstalleerd. U opent gewoon Webfleet via een webbrowser en u kunt alle werkzaamheden in het veld gemakkelijk van achter uw bureau beheren.

Gebruiksvriendelijk
Dankzij de intuïtieve interface, de heldere opzet en de logisch ingedeelde functies is Webfleet heel eenvoudig te gebruiken. U kunt pictogrammen toekennen aan verschillende voertuigtypen en een overzicht krijgen van verschillende categorieën voertuigen. Op de kaart wordt de positie van ieder voertuig automatisch bijgewerkt. Omdat Webfleet een abonnementsservice is, ontvangt u alle kaarten en upgrades zodra en wanneer u ze nodig hebt.

Veilig
Wij begrijpen dat u 24 uur per dag betrouwbare toegang tot uw applicatie voor fleet management nodig hebt en permanente, volledige beveiliging. U kunt gerust zijn, Webfleet biedt uitstekende prestaties en is alleen toegankelijk via een beveiligd onlineaccount middels een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarom geniet de service van Webfleet het vertrouwen van meer dan 36.000 bedrijven die samen meer dan 520.000 voertuigen over de hele wereld beheren

Slim
Met Webfleet heeft u alles wat u wenst om uw bedrijfswagens te beheren binnen handbereik. Met een paar drukken op de knop kunt u responstijden en de verhouding tussen rijden en stationair draaien in de gaten houden, efficiëntierapporten van het afgelopen kwartaal opvragen, sms-berichten versturen of een chauffeur langs een andere route sturen. En omdat dit een webapplicatie is, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over interne IT-kosten. Dat is slim, toch?

Webfleet® en rapportages – Overzicht van rapporten
Lastige zakelijke beslissingen worden veel gemakkelijker met fleet management van TomTom. Met Webfleet® hebt u snel toegang tot de informatie die telt. Zo kunt u makkelijker uw opties afwegen.

Wij bieden u de betrouwbaarste gegevens over wat er op de weg gebeurt. Zo weet u zeker dat u de juiste beslissing neemt. U hebt 24 uur per dag toegang tot gegevens over uw voertuigen, personeel en orders. U kunt deze gegevens realtime bekijken, maar u kunt ook gegevens uit het verleden opvragen. Lees hoe u de winstgevendheid, productiviteit, serviceniveaus en regelnaleving van uw bedrijf kunt verbeteren met ons uitgebreide assortiment aan fleet management-rapporten.

Graag komen we bij u een demo geven om te kijken wat Webfleet voor uw organisatie kan beteken.

Via onderstaande link naar Youtube, kunt u een mooie Webfleet presentatie zien.

In deze online presentatie van 4 minuten laten we zien hoe het platform werkt.

« Terug naar overzicht