MENU
van De Zaag en Dek Opleidingen versterken elkaar

De inkt is nog nat, maar het is nu officieel. We hebben een strategische samenwerkingsovereenkomst getekend met van De Zaag. Het is het logische vervolg op een in de zomer van 2016 aan van De Zaag gegunde grote opdracht voor de levering van TomTom Telematics aan Verbrugge in Terneuzen. van De Zaag verzorgde de levering, installatie en support, wij hebben op verzoek van de klant in zes maanden tijd alle chauffeurs getraind in het gebruik.

Danny Reedijk van van De Zaag: “In samenspraak hebben we een unieke testkoffer ontwikkeld. Die sluit je in een trainingslokaal aan op een groot scherm en zo kun je waarheidsgetrouw in één keer meerdere chauffeurs tegelijk trainen. TomTom Telematics helpt ondernemers onderweg en verschaft inzicht in het rijgedrag dat van invloed is op het brandstofverbruik. Op basis van deze informatie kun je groener sturen. Zo bespaar je structureel gemiddeld 5 procent op de brandstofkosten én het milieu is de grote winnaar.”

Wesley van Hoeijen van Verbrugge: “van De Zaag was nieuw voor ons, maar heeft prima werk geleverd. Dek is sinds jaar en dag onze vaste opleidingspartner, jullie spreken onze taal en hebben de cursussen mee laten lopen in ons Code 95 traject.”

Jos Dek van Dek Opleidingen: “Deze eerste kennismaking met van De Zaag is zo goed bevallen dat het een vervolg moest krijgen, want we versterken elkaar. Deze samenwerkingsovereenkomst vergroot onze slagkracht.”

van De Zaag is gespecialiseerd in telematica oplossingen, bedrijfswageninrichtingen en beletteringen, terwijl Dek Opleidingen (transport)klanten ontzorgt met een breed aanbod aan opleidingen – meer dan 120 – op het gebied van verkeer, veiligheid en logistiek.

Op donderdag 15 maart 2018 wordt er een netwerkevenement georganiseerd op ons hoofdkantoor in Goes. Die dag worden er ook diverse workshops en seminars gegeven om de werkwijze in dit samenwerkingsproject én in toekomstige projecten te belichten. De functionaliteit van TomTom Telematics gecompleteerd met maatwerktraining out of the box!

« Terug naar overzicht