3 nieuwe servicewagens voor Van der Giessen B.V.

Om 24/7 klaar te kunnen staan is het wagenpark van Van der Giessen B.V. uitgebreid met 3 nieuwe servicewagens. We hebben de Sprinters volledig mogen inrichten vanaf de basisbescherming tot aan de ALUCA Bedrijfswageninrichting kastensysteem en veiligheidssets.

Met maar liefst 8 jaar garantie op het lichtgewicht kastensysteem van Aluca en de overbouw mogelijkheid naar een volgend voertuig, investeert Van der Giessen in de toekomst. Door de keuze voor kunststof wandafwerking kan het maximale laadgewicht worden benut.

Dankzij de WARN 2000 lier wordt het laden van onderdelen tot max 910 kg een stuk gemakkelijker. De kunststof glijplaat aan het halfhoge kopschot ondersteund het soepel laden en biedt extra bescherming aan de laadruimte.

Een mooi project waarbij we terugkijken op een uitstekende samenwerking met een resultaat waar iedereen trots op kan zijn. Door de focus op lichtgewicht en duurzame onderdelen is deze inrichting toekomstproof.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw (elektrische) bedrijfswagens? Neem contact op met één van onze specialisten van verkoop@vandezaag.nl of 0186-577599