Visie


Duurzaam ondernemen

Om duurzaam te ondernemen, opereert van De Zaag vanuit een 100% energieneutraal gebouw. Dit gebouw is onder andere voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en vloerverwarming.

Door dankbaar gebruik te maken van de zon, worden werkruimtes elke dag verlicht, elektrische apparatuur draaiende gehouden, elektrische bedrijfsvoertuigen opgeladen en wordt er zelfs energie teruggeleverd aan de energieleverancier. Wij willen niet alleen zelf bijdragen aan een duurzame toekomst, maar ook andere ondernemers inspireren en faciliteren om duurzaam te ondernemen. 

Een van de manieren waarop wij dit doen is door bedrijfswagens te optimaliseren met lichtgewicht inrichtingen met een hoge recyclewaarde. Dit vermindert niet alleen het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, maar zorgt ook voor minder slijtage aan de voertuigen en dus minder onderhoudskosten. 

Daarnaast bieden we ook oplossingen om bedrijfswagens te monitoren op temperatuur, totaal gewicht en brandstofverbruik. Met deze informatie kunnen ondernemers hun wagenpark efficiënter inzetten en daarmee kosten besparen en bijdragen aan een duurzamere werkwijze. Dit draagt niet alleen bij aan een veiligere mobiele werkplek voor de medewerkers, maar ook aan een veiliger verkeer op de weg. 

Kortom, van De Zaag is een bedrijf dat zich richt op duurzaamheid en het faciliteren van duurzaam ondernemen voor anderen. Wij bieden praktische en effectieve oplossingen om bedrijfswagens efficiënter en duurzamer te maken, met als doel om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de maatschappij. 

Navigeer met vertrouwen


ISO 9001 certificaat 

Als bedrijfswageninrichter zijn wij trotse houders van het ISO 9001-certificaat. Dit betekent dat onze toewijding aan kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid is erkend en geverifieerd volgens de hoogste normen.  
 
Wij streven ernaar om consistent excellentie te leveren in al onze diensten en oplossingen, het ISO 9001-certificaat onderstreept onze inzet voor voortdurende verbetering en klantgerichtheid. 

van De Zaag daagt jou uit!


Wil jij net als wij altijd vooruit en je inzetten voor voortdurende verbetering? 
Stap binnen in onze zelfvoorzienende werkplaats en ontdek de variatie in werkzaamheden en diversiteit in materialen. 
Samen creëren we jouw nieuwe avontuur! Bekijk hieronder onze vacatures.          

BEKIJK ONZE VACATURES