Dubbel de ruimte voor Valkenburg Electro

De lengte 2 VW Transporter is een ruime wagen, door de lange laadvloer kan er veel mee. Bij van De Zaag zien we dan ook vaak een goed gevulde vloer in deze modellen, zo goed gevuld dat het vaak lastig is alles makkelijk bereikbaar te maken en de ruimte boven de eerste laag op de vloer blijft vaak onbenut. Zit er te weinig in, dan gaat alles rondslingeren en dat is helemaal niet gewenst.

Leon Valkenburg had in zijn Transporter een keurig systeem met kratten gemaakt, maar het koste hem tijd om elke keer te schuiven met de volgorde. Als gebruiker wil je makkelijk al je voorraad, vast materieel en artikelen van de lopende klussen kunnen bereiken. Zo kwam hij weer bij van De Zaag terecht. Samen hebben we de indeling van de dubbele vloer en de lades uitgewerkt. Voor de grote lades onder de verhoogde vloer is gekozen voor BEKS-systems. Deze Nederlandse fabrikant is volledig gespecialiseerd in vloerlades en heeft een betrouwbaar, zeer sterk en gebruiksvriendelijk systeem ontwikkeld waar elke wagen mee uitgerust kan worden. Bij deze VW is gekozen voor 2 grote 175cm diepe lades aan de achterzijde van het voertuig. Door de linker lade wat smaller te houden is er ruimte voor een open vak over de hele lengte van de laadvloer, waar o.a. de pvc pijpen weggeborgen kunnen worden. Bij de schuifdeur is gekozen voor een enkele lade, zodat deze breed genoeg is voor grote gereedschapskoffers en er nog ruimte overblijft voor een open vak. Aan de linkerwand van de laadruimte hebben we de overgebleven ruimte benut door een vak te maken dat via een uitneembaar deel in de vloer bereikbaar is. De verhoogde vloer is van 18mm betonplex met antislip laag en kan door de verstevigingen onder de vloer zwaar belast worden. Zo kan deze vloer ook volledig benut worden.

Met deze indeling is de laadruimte nu zowel onder als boven volledig beschikbaar en kan alles veilig en op een vaste plek vervoerd worden.

*Valkenburg Electro is een jong en dynamisch elektrotechnisch installatiebedrijf gevestigd in Kruisland, Noord-Brabant.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen?
Neem contact met ons op via 0186577599 of verkoop@vandezaag.nl